Agü Talks' Söyleşi Günleri Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Agü Talks' Söyleşi Günleri Devam Ediyor

Agü Talks\' Söyleşi Günleri Devam Ediyor

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) tarafından düzenlenen "AGÜ Talks" söyleşi dizilerine bir yenisi daha ekleniyor.

10.03.2014 11:35

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) tarafından düzenlenen "AGÜ Talks" söyleşi dizilerine bir yenisi daha ekleniyor.

Kültür, sanat, spor, eğitim ve iş dünyasının önde gelen isimlerini öğrencilerle buluşturmayı hedefleyen söyleşilerin konuğu, Sabancı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Berker olacak.

AGÜ Sümer Kampüsü Yabancı Diller Okulu Gençlik Alanı'nda 12 Mart 2014'de saat 16.00'da yapılacak. Söyleşide Berker, "Akademik Girişimcilik: Araştırma ve Öğrenci Odaklı Dikey Eğitim" konusunda bilgi verecek ve öğrencilerin eğitim ve araştırmaya yönelik sorularını yanıtlayacak.

Berker, Akademik hayatı boyunca MIT Fizik Bölümü Buechner Eğitim Ödülü (1987), TÜBİTAK Bilim Ödülü (1988), Fellow of the American Physical Society (1988), MIT Fen Fakültesi Lisansüstü Eğitimde Mükemmellik Ödülü (1995), Türkiye Bilimler Akademisi Seçkin Türk Bilimcisi Unvanı (1996), Humboldt Research Award (2007) ve KoçPost Öğrenci Gazetesi Yılın En İyi Hocası (2008) ödüllerini aldı.

1999'dan bu yana Türkiye Bilimler Akademisi asil üyesi olan Berker, 2003'te kurulan MIT-Turkey Freshman Scholars Programı'nın kurucusu ve yöneticisi. Berker, 2011'de Avrupa Akademisi'ne seçildi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Agü Talks' Söyleşi Günleri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement