Ahlat Spor'dan Gol Şov - Son Dakika
Yerel

Ahlat Spor'dan Gol Şov

Ahlat Spor\'dan Gol Şov

Bitlis Süper Amatör Lig’de mücadele eden Ahlat Aktaş Gençlerbirliği Spor, maçı farklı bir skorla kazanarak gol şovu yaptı.

02.11.2015 12:55

Bitlis Süper Amatör Lig'de mücadele eden Ahlat Aktaş Gençlerbirliği Spor, maçı farklı bir skorla kazanarak gol şovu yaptı.

Ahlat Şehir Stadyumu'nda Tatvan Göl Spor'u konuk eden Ahlat Spor, mücadeleyi 8-0 gibi farklı bir skorla kazandı. Ahlat Şehir Stadyumu'nda oynanan karşılaşma orta hakem Okan Güntekin, yan hakemler Şahin Günbay ve Emrah Cevrin tarafından yönetildi. Mücadele, orta hakem Okan Güntekin'in düdüğü ile başladı. Karşılaşmanın ilk dakikaları oldukça çekişmeli geçti. İlerleyen dakikalarda Ahlat Spor mücadelede baskı kuran bir oyun sergilemeye başladı. Maçın 14'üncü dakikasında Ahlat Spor Hakan Acar'ın golüyle 1-0 öne geçti. Golün ardından baskısını daha da artıran Ahlat Spor, Onur Balcı'nın golüyle 2-0 öne geçti. Oyunu aynı tempoda sürdüren Ahlat Spor Hakan Acar'ın attığı golle 3-0 öne geçti. Maçın ilk devresi Ahlat Spor'un 3-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. Karşılaşmanın ikinci devresinde de oyun disiplini bozmayarak üst üste atak gerçekleştiren Ahlat Spor'un 4'üncü golünü Barış Öztürk attı. Barış Öztürk'ün golüyle rakibine 4 fark atan Ahlat Spor, maçın ikinci devresinde skorun verdiği üstünlükle birlikte daha rahat top oynamaya başladı. Mücadelenin ikinci yarısında da oynadığı güzel futbolu devam ettiren Ahlat Spor; Emre Atılgan, Ömer Işık ve Kenan'ın atmış olduğu gollerle birlikte 8-0'lık bir üstünlük elde etti. Karşılaşma Ahlat Spor'un 8-0'lık galibiyetiyle sona erdi.

Maçın ardından kısa bir değerlendirme yapan Ahlat Aktaş Spor Kulübü Başkanı Kaya Atılgan, takımın oldukça güzel bir futbol sergileyerek sahadan 8-0 gibi farklı bir skorla galip ayrıldığını belirterek, "Bu sezon oldukça iddialı olduğumuzu her maç sonrası ifade ediyorum. Büyük emeklerle Ahlat Spor'u yeniden güzel bir kadroyla oluşturduk. İlk maçımızdan bu yana tüm maçlarımızı farklı skorlarla kazanmanın vermiş olduğu gururu ve mutluluğu yaşamaktayız. Bugünde Ahlat Şehir Stadyumu'nda konuk ettiğimiz Tatvan Göl Spor'u 8-0 mağlup ettik. Güzel ve dostluk içerisinde geçen bir karşılaşma oldu. Bu nedenle iki takım oyuncularını özellikle kutluyorum. Tabi maçı farklı bir skorla kazandığımız içinde hem teknik ekip hem futbolcular hem de yöneticilerimiz mutlu oldu. Ahlat Spor bu sezon iddialı olduğunu oynadığı maçlarla gösteriyor. Farklı skorlarla kazanmış olduğumuz maçların rehavetine kapılmayarak, idmanlarımızı her zaman ki yoğun tempoyla devam ettireceğiz. Deneyimli Teknik Direktörümüz Cevdet Sancaklı hocamıza da ayrıca teşekkür ediyorum" dedi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ahlat Spor'dan Gol Şov - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement