AK Parti Adayı Keleş, Kendine Güveniyor - Son Dakika
Yerel

AK Parti Adayı Keleş, Kendine Güveniyor

AK Parti Adayı Keleş, Kendine Güveniyor

AK Parti Foça Belediye Başkan Adayı Devlet Hastanesi eski Başhekimi Genel Cerrah Salih Emrullah Keleş Foça’da basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

13.02.2014 15:49

AK Parti Foça Belediye Başkan Adayı Devlet Hastanesi eski Başhekimi Genel Cerrah Salih Emrullah Keleş Foça'da basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıya Foça AK Parti İlçe Başkanı Kadir Özgirgin ve AK Partili yöneticiler katıldı.

Özellikle turizm ve istihdam alanında büyük projeler hazırladıklarını dile getiren Keleş, "Foça halkını iyi tanıyoruz. Onu Türkiye ve dünyaya layıkıyla tanıtacak, insanlarının refah ve mutluluğu için gerekenleri yapacağız. Hizmet aşkımızla, çalışma ahlakımızla laf değil hizmet üreteceğiz. Foça'yı hak ettiği yere getirmek için yola çıktık. Bugünlere ekip olarak geldik. Bundan sonrada bu ekip ve Foça halkıyla birlikte çalışacağız. Sorunları biliyoruz çözümüde biliyoruz. Foça'nın en önemli sorunlarından biri de SİT'ler. Gerek arkeolojik gerekse doğal SİT'er konusunda vatandaşımızın mağduriyetini gidereceğiz. Tabii bu işleri tek başıma yapmam mümkün değil. Partimle arkadaşlarımla ve Foçalı vatandaşlarımızla hep birlikte başaracağız. Seçim çalışmalarına başladık 25 Şubat'tan itibaren çalışmalarına hız vereceğiz " dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Adayı Keleş, Kendine Güveniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement