AK Parti Afyonkarahisar İl Yönetim Kurulu Toplantısı İscehisar'da Yapıldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Afyonkarahisar İl Yönetim Kurulu Toplantısı İscehisar'da Yapıldı

AK Parti Afyonkarahisar İl Yönetim Kurulu Toplantısı İscehisar\'da Yapıldı

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven başkanlığındaki "İl Yönetim Kurulu Toplantısı" İscehisar ilçesinde yapıldı.

08.12.2015 17:41

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven başkanlığındaki "İl Yönetim Kurulu Toplantısı" İscehisar ilçesinde yapıldı.

İl yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla her hafta düzenli olarak yapılan yönetim kurulu toplantısını bu hafta İscehisar ilçesinde gerçekleştiren İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, ilçelerde yönetim kurulu toplantıları düzenleyeceklerini dile getirdi. AK Parti İscehisar İlçe Başkanı Murat Dikmen, Belediye Başkanı Mustafa Çibik ve ilçe yönetimi tarafından karşılanan Yurdunuseven ve il yönetimi, belediye toplantı salonunda il yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdiler. Toplantı da konuşan İl Başkanı Yurdunuseven, her ay bir ilçede yönetim kurulu üyeleriyle toplantı yaparak, ilçelerdeki teşkilat mensuplarıyla bir araya geleceklerini belirti. Afyonkarahisar'a son 13 yılda yapılan yatırımlardan da bahseden Yurdunuseven, "Afyonkarahisar'da partimizin iktidara gelmesiyle birlikte 2002 yılından bu güne kadar yatırımlarda destan yazıldı. Bakanımız Veysel Eroğlu baraj, gölet, sulama sistemleri, taşkın koruma tesislerini ilimize kazandırdı ve kazandırmaya da devam ediyor. Milletvekillerimizde vatandaşlarımızla yakından ilgileniyorlar" dedi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Afyonkarahisar İl Yönetim Kurulu Toplantısı İscehisar'da Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement