AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı Çatalzeytin'de Yapıldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı Çatalzeytin'de Yapıldı

AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı Çatalzeytin\'de Yapıldı

AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı Çatalzeytin’de yapıldı.

25.05.2014 18:10

AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı Çatalzeytin'de yapıldı.

Saat 11.00'de başlayan toplantıya Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, AKP İl Başkanı Metin Çelik, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş,Çevre ilçelerin Belediye Başkanları, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve partili vatandaşlar katıldı.

Toplantının basına açık bölümünde İl Başkanı Av. Metin Çelik, Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen ve Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş konuşma yaptılar.

Adalet ve Kalkınma Partisinin yaptığı hizmetlere ve Kastamonu yatırımlarına değinildi daha sonra toplantı basına kapalı olarak devam etti. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı Çatalzeytin'de Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement