AK Parti'den Polislere Çiçek - Son Dakika
Yerel

AK Parti'den Polislere Çiçek

AK Parti\'den Polislere Çiçek

AK Parti Aydın Merkez İlçe Başkanı Ökten, Türk Polis Teşkilatı'nın 168. kuruluş yıl dönümü nedeniyle ziyaret ettiği polislere çiçek verdi.

12.04.2013 11:30  Güncelleme: 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Aydın Merkez İlçe Başkanı Gökhan Ökten, Türk Polis Teşkilatı'nın 168. kuruluş yıl dönümü nedeniyle görevi başında ziyaret ettiği polislere çiçek hediye etti.

Polis Haftası nedeniyle Aydın Emniyet Müdürü Ahmet Turan Temel ve görevi başındaki polisleri ziyaret eden AK Parti Merkez İlçe Başkanı Gökhan Ökten, tüm emniyet teşkilatının Polis Haftasını kutladı.

İlk olarak il Emniyet Müdürü Ahmet Turan Temel'i makamında ziyaret eden Başkan Ökten,

"Polis Teşkilatının 168. kuruluş yılı münasebetiyle bu ziyareti gerçekleştirdik. Allah onları kazalardan, belalardan, kötülüklerden korusun. Devlet güvenlik güçleri olmazsa halimizin nice olduğunu düşünmeye bile gerek yok. Bu manada toplumumuzun fertleri olarak bu güzel insanları Allah korusun ve yardımcıları olsun diye dua ediyorum. Temennimiz, 168 yaşına basan polis teşkilatımızın zor koşularda gösterdiği gayretin karşılığı olarak daha iyi şartlarda görev yapma imkanının sağlanmasıdır. Ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü halkın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek adına görevlerini yerine getiren emniyet teşkilatımızın başarılarının devamını diliyorum" şeklinde konuştu.

Ziyaretleri için AK Parti heyetine teşekkür eden İl Emniyet Müdürü Ahmet Turan Temel de, "Başta biz ve teşkilatımız halkımızın emniyetini, huzurlu ve mutluluk içerisinde yaşamasını birinci vazife olarak görüyoruz" dedi.

Daha sonra yönetim kurulu üyeleri ile beraber Efeler Polis Karakolu'nu ziyaret eden Başkan Ökten, görevi başındaki polisleri çiçek hediye ederek, onlarla sohbet etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'den Polislere Çiçek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement