AK Parti'den Siirt TSO'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti'den Siirt TSO'ya Ziyaret

AK Parti\'den Siirt TSO\'ya Ziyaret

AK Parti Siirt Milletvekili Afif Demirkıran ve Belediye Başkan Adayı Ali İlbaş, Siirt Ticaret ve Sanayi Odasına ziyarette bulundu.

06.01.2014 16:35  Güncelleme: 16:40

AK Parti Siirt Milletvekili Afif Demirkıran ve Belediye Başkan Adayı Ali İlbaş Siirt Ticaret ve Sanayi Odası'na (TSO) ziyarette bulundu.

Milletvekili Demirkıran ve belediye başkan adayı İlbaş, TSO Başkanı Güven Kuzu ile başkan yardımcıları Fuat Özgür Çalapkulu ve Nedim Kuzu ile görüştü. Siirt'teki istihdam durumu ve gündeme ilişkin konuların görüşüldüğü ziyarette değerlendirmelerde bulunan Demirkıran, milletin hayır dualarıyla bu badireyi de atlatacaklarını aktardı.

Başkan Kuzu ise ülke gündeminde yaşanan hadiselerin ülkenin ekonomisindeki etkilerinin devam ettiğini belirterek,"Cereyan eden gelişmelerin ilk günlerinde ekonomide düşüş ve dalgalanmalar yaşandı. Gün geçtikçe piyasalarda durulma ve bir rahatlama söz konusu oldu. Dileğimiz kritik süreci en az hasarla atlatmak" dedi.

Kuzu, Belediye Başkan Adayı İlbaş'a başarı dileklerinde bulunarak sağduyunun ve huzurun egemen olduğu, her yönüyle Siirt'in kazanacağı bir seçim süreci temennisinde bulundu. - Siirt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti'den Siirt TSO'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement