AK Parti Edirne İl Başkanı Müjdat Kahve, 29 Ekim töreninde siyasi faydacılık olduğunu ileri sürdü. Kahve,"birileri cumhur ve cumhuriyet için bir şey yapmadan sadece söylemlerle cumhuriyeti 76 milyonluk cumhurdan adeta kaçırarak kazanım ve değer olarak gösterme çabasındalar" dedi.
Kahve, partisinin binasında yaptığı toplantıda "Cumhuriyete en büyük hizmeti kim yapmıştır? Boğazın iki yakasını mevcut iktidarların hayal bile edemediği bir imparatorluk olarak 150 yıllık bir hayali gerçekleştiren AK Partiden başka daha fazla cumhuriyete ve cumhura hizmet eden kim olabilir. Rüyalarımızı süsleyen Marmaray açılacak. Marmaray Edirne açısından da çok önemlidir. Edirne'yi Türkiye'nin diğer şehirlerine dünyanın doğu tarafında kalan bölgesine daha fazla yakınlaştıracaktır" dedi.
Marmaray Projesinin 9.5 milyar TL'ye mal olduğunu belirten Kahve, 3. boğaz köprüsünün de 6 ay önce temelinin atıldığını söyledi. Kahve, "Eskiden bu projeler hayalken bu gün 3-5 proje aynı anda harekete geçiyor. Halkımız adına Cumhuriyetin 90. yılı adına Marmaray'ı da bütün insanlığa hayırlı omasını temenni ediyoruz" açıklamasında bulundu. - EDİRNE
Son Dakika › Yerel › AK Parti Edirne İl Başkanı Kahve: 'Cumhuriyeti Kullananlar Var' - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?