AK Parti'li Özyavuz, 2012'yi Değerlendirdi - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Özyavuz, 2012'yi Değerlendirdi

AK Parti\'li Özyavuz, 2012\'yi Değerlendirdi

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz, 2012 yılında ilçede yapılan çalışmaları değerlendirdi.

21.12.2012 15:13

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz, 2012 yılında ilçede yapılan çalışmaları değerlendirdi.

Mahmut Özyavuz, yaptığı açıklamada, göreve geldikleri 1 yıllık dönemde, yeni yönetim kurulu üyeleri ve partinin yetkili organlarıyla yaptıkları çalışmaların son derece verimli geçtiğini söyledi. İlçede son 1 yılda çok ciddi yatırımların yapıldığını belirten İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz, "Partimizin yönetim ve yürütme kurulları toplantılarını, düzenli olarak yaptık. Daha geniş ve rahat bir ortamda çalışmalarımızı yürütebilmek için yeni parti binamıza taşındık. Vatandaşın sorunlarını, ilçe binasında, gerek yazılı ve gerekse sözlü olarak aldık. Bu talepleri ilgili birimlere götürerek sonuçlandırmaya çalıştık. Bunun yanı sıra Harran'da son bir yılda AK Parti iktidarı tarafından çok ciddi yatırımlar yapıldı" diye konuştu.

Harran'ın çevre il ve ilçelerle bağlantılarını sağlayan yollarda çok ciddi çalışmalar yapıldığını ve yapılmaya devam edildiğini kaydeden Özyavuz, "Köylerin köy içi yollarının yüzde 90'ı bitirmiş durumdayız. Kalan kısımların bitirilmesi için KÖYDES ile sürekli iletişim durumdayız inşallah en yakın bir zaman da sonuçlandıracağız" dedi.

Harran ilçesinde en büyük sorunlardan olan göletler hakkında da konuşan AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz, "Göletlerin çoğunu kapattık. Harran ilçesinde kapatılmamış 20 gölet kaldı bunun için de çalışmalarımız devam etmektedir. İçme su sıkıntısı ve köy içi şebekelerin sorunlarına da değinen Özyavuz, hızlı bir şekilde sorunları gidermek için çalışmaktayız çok yakın bir zaman da 30 köyümüzün ihalesi yapılacaktır. Ayrıca 2013 yılında da çalışmalarımız devam edecektir" ifadelerini kullandı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Özyavuz, 2012'yi Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement