AK Parti Merkez İlçe'den Aydoğdu'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti Merkez İlçe'den Aydoğdu'ya Ziyaret

AK Parti Merkez İlçe\'den Aydoğdu\'ya Ziyaret

AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca ve beraberindeki heyet Aydoğdu Mahallesi'ni ziyaret etti.

12.02.2013 01:22

AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca ve beraberindeki heyet Aydoğdu Mahallesi'ni ziyaret etti.

Büyükşehir Statüsü ile ilgili bilgilendirme toplantılarını sürdüren AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanlığı Aydoğdu Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Ziyarete, Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca, Teşkilat Başkanı Sezayi Çetin, Sosyal İşler Başkanı Ethem Mollayusufoğulları, Ekonomik İşler Başkanı Hakan Kıran, AR-GE Başkanı İrfan Balcı, ilçe yönetiminden Ahmet Ayhan, Abdurrahman Baydemir ile Aydoğdu Mahalle Başkanı ve yöneticileri katıldı.

Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca, ziyaret kapsamında Büyükşehir statüsü ile ilgili bilgiler verdi. Tunca, Tekirdağ'ın Büyükşehir Belediyesi olmasının mahalleye sağlayacağı katkılar konusunda bilgiler vererek, "Şu anda mahalleniz de dahil olmak üzere Tekirdağ Belediyesi üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmiyor. Tekirdağ'ın 4 yılı heba oldu. Sizin sorunlarınızı dinledim. Belediyecilik manasındaki sorunlarınız çözümlenemeyecek sorunlar değil" dedi.

Tunca, AK Parti'nin Tekirdağ'ın geleceğini inşa edeceğini ve kenti marka şehir yapacağını da aktararak, "Ak kadroları iş başına getirmek için gece gündüz demeden köy köy, mahalle mahalle gezerek sizlerin sorunlarını dinliyoruz" şeklinde konuştu.

Başkan Tunca'nın konuşmasının ardından mahalle sakinleri sıkıntılarını aktardılar. Bir mahalle sakini önceki yerel seçimlerde muhalefet partisine oy verdiğini ve bugün çok pişman olduğunu belirtti. İlçe Başkanı Emrah Tunca da, Ak Parti'nin yönettiği her belediyede kendini ispat ettiğini, partilerinin başarısının ana sebebinin siyasetin merkezine insanı koymak olarak açıklayan Emrah Tunca, " Türkiye'de yapılmaz denilen şeyleri hayata geçirmiş adeta ülkemizi her alanda yeniden inşa etmiş bir partinin mensubu olmaktan gurur duyuyorum. Bizler gittiğimiz yerlerde Tekirdağ Belediyesinin iyi yönetilmediğine dair şikayetler alıyoruz. Halkımız bu idareden memnun değil. Sizler gibi seçimi sabırsızlıkla bekliyorlar. Çünkü sandıkta gereken cevabı verecekler" şeklinde konuştu.

Merkez İlçe Başkanı Tunca, Tekirdağ'ın hak ettiği hizmetlere kavuşması için önümüzdeki yerel seçimler için Aydoğdu sakinlerinden oy istedi. Ziyaretin sonunda AK Partili yöneticiler ile Aydoğdu sakinleri hatıra fotoğrafı çekildi.

11.02.2013 09: 40: 22

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Merkez İlçe'den Aydoğdu'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement