Milletvekili Baloğlu, Organize Sanayi Bölgesini Gezdi - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Baloğlu, Organize Sanayi Bölgesini Gezdi

Milletvekili Baloğlu, Organize Sanayi Bölgesini Gezdi

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya ile Akşehir Organize Sanayi Bölgesi'nde incelemelerde bulundu.

03.05.2014 14:19  Güncelleme: 10:06

AK Parti Konya Milletvekili  Mustafa BaloğluAkşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya ile Akşehir Organize Sanayi Bölgesi'nde incelemelerde bulundu.

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Çiftçi'nin de hazır bulunduğu ziyarette Baloğlu, firma yetkililerinden yaptıkları üretim ve çalışma faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

Yapılan incelemeler hakkında bilgi veren Çiftçi, Organize Sanayi Bölgesi'nde Konyalı bir firma tarafından 22 bin metrekarelik bir inşaat alanında fabrika çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Bölgede şu anda 16 boş parselin bulunduğunu anlatan Çiftçi, "Diğer bütün parsellerimiz tahsis edilmiş durumda ve 38 tahsis var. 14 firmamız şu an faal durumda. İnşallah yıl sonuna kadar bu 38 tahsisin en az 25 tanesi faaliyete geçmiş olacak. Burası bölgemizin dünyaya açılan bir penceresi olacak. Hedefimiz tüm tahsisler bittikten ve faaliyete geçtikten sonra en az 3 bin kişinin buradan ekmek yemesi" dedi.

Çiftçi, daha fazla yatırımcıyı Akşehir'e çekerek bölgeye katkı sağlamaya çalıştıklarını dile getirdi. 

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Milletvekili Baloğlu, Organize Sanayi Bölgesini Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement