Akademi Taraklı 3' Eğitime Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Akademi Taraklı 3' Eğitime Devam Ediyor

Akademi Taraklı 3\' Eğitime Devam Ediyor

"Taraklı'nın 50 yeteneği 15 sanatçıyla buluşuyor" sloganıyla Türkiye'de ilk kez bir ilçede organize edilen "Akademi Taraklı 3" kapsamında tarihi bir konakta düzenlenen söyleşide öykü yazarı Hüseyin Su ve Taraklılı öğrenciler buluştu.

20.02.2014 10:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

" Taraklı'nın 50 yeteneği 15 sanatçıyla buluşuyor" sloganıyla Türkiye'de ilk kez bir ilçede organize edilen "Akademi Taraklı 3" kapsamında tarihi bir konakta düzenlenen söyleşide öykü yazarı Hüseyin Su ve Taraklılı öğrenciler buluştu.

İlçedeki ortaokul ve lise öğrencilerinin katılımıyla başlayan akademide, söyleşi Taraklı Çakırlar Konağında yapıldı.

Akademi Taraklı Başkan Yardımcısı ve Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman söyleşide yaptığı konuşmada Akademi Taraklı çalışmalarına katılanlara başarı dileyerek, "Gayemiz alanında belli bir mesafe kat etmiş uzmanları öğrencilerle bir araya getirmektir. Hayırlı olacağına inanıyorum ve başarılı çalışmalar diliyorum" diye konuştu.

10 öykü kitabı sahibi, Hece Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Su, Taraklılı gençlerle buluştu.

Akademi Taraklı Genel Sekreteri ve Proje sorumlusu Fahri Tuna, Taraklı'nın çeşitli liselerinden seçilmiş edebiyata, düşünceye, tiyatroya, resme ve diğer sanat dallarına gönül vermiş 50 öğrenciyi 15 sanatçıyla bir araya getireceklerini anlatarak, amaçlarının gençlerde farkındalık yaratmak olduğunu belirtti. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akademi Taraklı 3' Eğitime Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement