Akranlar Grubu Hedef Büyüttü - Son Dakika
Yerel

Akranlar Grubu Hedef Büyüttü

Akranlar Grubu Hedef Büyüttü

Malatya'da market işletmeciliği, gıda üretimi, inşaat, besicilik ve sosyal tesis işletmeciliği gibi sektörlerde faaliyet gösteren Akranlar Grubu, 13'üncü market zincirini Özalper Mahallesi'nde açtı.

06.10.2012 16:52

Malatya'da market işletmeciliği, gıda üretimi, inşaat, besicilik ve sosyal tesis işletmeciliği gibi sektörlerde faaliyet gösteren Akranlar Grubu, 13'üncü market zincirini Özalper Mahallesi'nde açtı. Akranlar bu yıl market sayısını 15'e çıkartıp, ayrıca konut projesinde de anahtarları teslim edecek.

Akranlar Market'in 13'üncü şubesinin açılışına kalabalık bir topluluk katılırken, açılışta bulunan Malatya TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Malatya'daki marketlerin kendi ürettikleri ürünleri satmalarını istediklerini belirtti. Malatya'nın son yıllarda ticaret ve sanayide, kültürel alt yapısında her geçen büyüdüğünü söyleyen Erkoç, yerli üretime önem verilmesini istedi.

Akranlar Süpermarketler Yönetim Kurulu Üyesi Uzeyfe Karaaslan, bu yıl 14 ve 15'inci market şubelerini açacaklarını ifade ederek, toplam 288 konutluk inşaat projesinde de ilk etabın bittiğini, ikinci etabın ise 31 Aralık 2012'de anahtarlarının teslim edileceğini aktardı.

Akranlar Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Osmanlıoğlu, "Akranlar Malatya'ya mal olmuş bir kuruluş. 40 insanın bir araya gelip birlikte ortak olduğu bir şirket. 15 yıldır da bu ortaklığı sürdürüyor. Market işletmeciliği dışında Hanımınçiftliği'nde 4 bin kişiye aynı anda hizmet verdiğimiz bir düğün salonumuz var. 288 konutluk Akranlar Rüya Kent Projesi'nde 144 daireyi tamamladık. Market işletmeciliğinde 2012 yılını 14 ve 15'inci şubelerimizle kapatacağız. Şu anda 200'ün üzerinde istihdamımız var. Marketlerimizde sattığımız etlerin büyük bir bölümünü kendi besilerimizden temin ediyoruz" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akranlar Grubu Hedef Büyüttü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement