Aktaş'tan Evde Eğitim Gören Öğrencilere Karne - Son Dakika
Son Dakika Logo

Aktaş'tan Evde Eğitim Gören Öğrencilere Karne

Aktaş\'tan Evde Eğitim Gören Öğrencilere Karne
14.06.2013 16:42

Çarşamba Milli Eğitim Müdürü Aktaş, 2012 2013 eğitim öğretim yılında evde eğitim gören öğrencilere karnelerini verdi.

Çarşamba Milli Eğitim Müdürü Telat Aktaş, 2012-2013 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle, evde eğitim gören öğrencilere karne verdi.

Çarşamba'da bu yıl evde eğitim gören 6 öğrenci olduğunu aktaran Aktaş, "Öğrencilerimizin evde eğitim görebilmesi için doktor raporu ve Rehberlik Araştırma Merkezi'nin (RAM) raporu olması gerekiyor. Bu kapsamda da bizler 6 öğrencimize bu sene öğretmenler görevlendirerek evde eğitim hizmeti verdik" dedi.

Haftada 30 saate kadar öğrencilere evde eğitim hizmeti verebildiklerini vurgulayan Aktaş, "Öğrencilerimiz de başarılı olarak bizleri utandırmadılar. Kendilerinin bu başarılarının sürmesini temenni ediyorum" diye konuştu. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aktaş'tan Evde Eğitim Gören Öğrencilere Karne - Son Dakika


Advertisement