Aldırmaz'ın 'Teknolojiye' İlgisi - Son Dakika
Yerel

Aldırmaz'ın 'Teknolojiye' İlgisi

Aldırmaz\'ın \'Teknolojiye\' İlgisi

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Adobe ile Çizgi Bilgisayar tarafından, tasarım profesyonellerine yönelik teknolojik gelişmelerin anlatıldığı seminere katıldı.

10.11.2012 11:56

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Adobe ile Çizgi Bilgisayar tarafından, tasarım profesyonellerine yönelik teknolojik gelişmelerin anlatıldığı seminere katıldı.

Adanalı firma Çizgi Bilgisayar ile video alanındaki yenilikleri anlatmak üzere yola çıkan Adobe'nin Altın Koza Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdiği etkinliğe tasarım profesyonelleri de büyük ilgi gösterdi.

Açılış konuşmasını yapan Çizgi Bilgisayar Genel Müdürü Mehmet Ali Altun, Adobe ile çalışmaktan çok mutlu olduklarını ve Adana'yı geliştirmeye büyük önem verdiklerini vurguladı.

Adobe Kurumsal Müşteriler Satış Yöneticisi Arzu Birincioğlu, da Adobe'nin Türkiye'de tasarım dünyası için çok önemli olduğunu ve tasarım profesyonellerinin yetkinliklerini arttırmak için toplantılar düzenlediğini söyledi. Birincioğlu, iş ortaklarıyla birlikte daha da güçlendirdiklerini ifade ederek, "Türkiye ekonomisinin bel kemiği şehirlerinden Adana'da olmaktan dolayı çok mutluyım" dedi.

Etkinlikte etkileyici bir video sunumu yapan Adobe Dijital Medya Çözüm Danışmanı Barış Özcan, Adobe CS6 Producton Premium'u anlatan çok detaylı sunumlar yaptı.

Semineri ilgiyle takip eden Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, teknolojik gelişmelerin takip edilmesinin faydalarını anlattı. Seminere katılanlara "Herkesin kartviziti engelsiz" olsun kampanyası ile ilgili bilgi de veren Zihni Aldırmaz, kampanyanın her geçen gün büyük ilgi ve destek gördüğünü sözlerine ekledi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aldırmaz'ın 'Teknolojiye' İlgisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement