Alfatlı, Çanakkale Şehitlerini Anma Gecesinde - Son Dakika
Yerel

Alfatlı, Çanakkale Şehitlerini Anma Gecesinde

Alfatlı, Çanakkale Şehitlerini Anma Gecesinde

BBP Bursa Büyükşehir Başkan adayı Ekrem Alfatlı, “Çanakkale Şehitlerini Anma Gecesi”ne katıldı.

24.03.2014 13:03

BBP Bursa Büyükşehir Başkan adayı Ekrem Alfatlı, "Çanakkale Şehitlerini Anma Gecesi"ne katıldı.

Yunuseli Alperen Gençlik Kolları, Samsunlu Taraftarlar Derneği ve Yörem 55 Derneği'nin birlikte organize ettiği "Çanakkale Şehitlerini Anma Gecesi"ne BBP Bursa Büyükşehir Başkan adayı Ekrem Alfatlı ile birlikte BBP Osmangazi Belediye Başkan adayı Selahattin Çelt ve belediye meclis üyesi adayları katıldı. Çok sayıda sivil toplum örgütü ve muhtar adayının da katıldığı gecede konuşma yapan Ekrem Alfatlı, üç derneğin başkan ve yöneticilerine teşekkür etti.

Birlik ve beraberlikle güzel işlere imza atılabildiğini ifade eden Alfatlı, "Çanakkale'de, yedi düvele, dünyanın en güçlü işgalci ordularına karşı iman, inanç, birlik ve beraberlik galip gelmiştir. Her zaman da galip gelecektir" dedi.

Kendi onurunu korumak için inanılmaz bir mücadele gösteren Türk milletinin bu haklı savaşının tarih sahnesinde başka hiçbir millete nasip olmadığına dikkat çeken Alfatlı, "Bu millet, genci ve yaşlısı ile onur mücadelesi verdiği bir destan olan Çanakkale'de, 253 bin gencini toprağa vermiştir. Çanakkale'deki binlerce şehidimiz, millet olabilmek için beraberce şahadet şerbetini içti. Tek yürek oldular. Adları ne olursa olsun, aynı inançta buluşmak üzere Çanakkale'ye gelenler, şehitlik mertebesine ulaşıp canlarını vermişler ve bu dünyaya Çanakkale'nin geçilmeyeceğini ispat etmişlerdir" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alfatlı, Çanakkale Şehitlerini Anma Gecesinde - Son Dakika


Advertisement