Alfatlı ve Çelt, Gaziakdemir Sakinleriyle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Alfatlı ve Çelt, Gaziakdemir Sakinleriyle Buluştu

Alfatlı ve Çelt, Gaziakdemir Sakinleriyle Buluştu

BBP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem Alfatlı ile Osmangazi Belediye Başkan adayı Selahattin Çelt, Gaziakdemir Mahallesi’ndeki seçim ofisinde vatandaşlara projelerini anlattılar.

25.03.2014 12:32

BBP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem Alfatlı ile Osmangazi Belediye Başkan adayı Selahattin Çelt, Gaziakdemir Mahallesi'ndeki seçim ofisinde vatandaşlara projelerini anlattılar.

Seçim ofisini ziyaret eden vatandaşlarla sohbet eden Osmangazi Belediye Başkan adayı Selahattin Çelt, "Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu ile başlayan bu tertemiz siyaset halen ediyor. Sadece 75 milyon değil, bugün baktığımızda bütün mazlum devletler, Müslüman devletler bize dönmüş, yani yükümüz ağır. BBP olarak 21 yıl önce biz, bir kilimin desenleri gibiyiz dedik. Türkiye'de bir yerel seçim havası var, ama üslup, dil bu havayı bozuyor. Bir genel seçim havası estiriliyor. Biz BBP olarak Bursa'yı bir bütün olarak görüyoruz. Osmangazi'ye bir şey yaptınız mı, Yıldırım ve Nilüfer de bundan etkileniyor. Eskiden Bursa'mıza ne güzel yeşil Bursa diyorduk. Şimdi maalesef beton yığını oldu. 30 Mart günü bizim ve halkımız için inşallah hayırlı olur" dedi.

Büyükşehir adayı Ekrem Alfatlı da, "Biz, Anadolu insanın siyasete uzanan eli olmak istedik. Milli, sivil, yerli bir anayasa istedik. Ama halen değişmedi. Çünkü Anadolu insanın siyasete girmelerini istemiyorlar. Yeşil Bursa evliyalar şehri, ama problemli bir il haline getirdiler" diye konuştu.

Üniversitelerle, meslek odaları ve derneklerle yaptıkları araştırmala göre, 10 yıl içinde Bursa'nın radikal bir karar alınmazsa yaşanmaz iller arasına gireceğini vurgulayan Alfatlı, "Özellikle kentsel dönüşümün Doğanbey TOKİ'ler gibi yapılması büyük hata. Mahalle kavramı kalmıyor. Bizler diyoruz ki, aynı mahalle grubunu bir bloka koyalım ve oraya kültür, sanat alanları, mescit, futbol sahaları gibi sosyal donatılar yapalım. 30 Mart günü bütün yetki sizde, takım tutar gibi değil de, en iyi hizmeti verecek partiyi destekleyin. İnşallah bu yetkiyi de BBP'ye verirsiniz" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alfatlı ve Çelt, Gaziakdemir Sakinleriyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement