
Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Eberhard Pohl, Kars Valiliği ve Belediye Başkanlığı'nı ziyaret etti.
Büyükelçi Pohl, önce Vali Eyüp Tepe'yi makamında ziyaret etti. Bir süre Vali Tepe ile görüşen büyükelçiye Tepe, Kars hakkında bilgiler verdi. Sohbet ortamında geçen ziyarette Alman Büyükelçi Eberhard Pohl, basın mensuplarından soru almadı. Ziyareti hakkında açıklamalarda da bulunmayan büyük elçi valilikten sonra Kars Belediye Başkanlığı'na geçti.
Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Eberhard Pohl, Başkan Bozkuş, makamında kabul etti. Bir süre Başkan Bozkuş ile görüşen Pohl, Bozkuş'a, Bozkuş'ta Pohl'e plaket verdi.
Daha sonra Belediye Başkanlığı'ndan ayrılan Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Eberhard Pohl, Ani Harabeleri'ni görmek ve gezmek için Ocaklı Köyü'ne hareket etti. - KARS
Son Dakika › Yerel › Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Kars Valisi ve Belediye Başkanını Ziyaret Etti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.