Altınova Belediyespor Gözünü Şampiyonluğa Dikti - Son Dakika
Yerel

Altınova Belediyespor Gözünü Şampiyonluğa Dikti

Altınova Belediyespor Gözünü Şampiyonluğa Dikti

Yalova’yı bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek olan Altınova Belediyespor, sezon hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürürken, gözünü şampiyonluğa dikti.

13.08.2015 16:46

Yalova'yı bu sezon Bölgesel Amatör Lig'de temsil edecek olan Altınova Belediyespor, sezon hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürürken, gözünü şampiyonluğa dikti. Yeşil-sarılı ekibin kaptanı Muhsin Kaya, "Bu sezon Bölgesel Amatör Lig'de şeytanın bacağını kırmak istiyoruz. Bu doğrultuda çalışıyoruz" dedi.

Kaliteli bir ekip kurduklarını belirten Altınova Belediyespor Kaptanı Muhsin Kaya, "Çalışmalarımız iyi gidiyor. Pazartesi günü 10 günlük ikinci kampımız başlayacak. Kocaeli Kartepe'de 17-27 Ağustos tarihleri arasında yapacağız. Orada 3 hazırlık maçı oynayacağız. İlk maçımız Kütahyaspor ile olacak. Diğer iki maçımız ise orada netlik kazanacak. Transferimizin yüzde 70'i tamamladık. Şuana kadar 12'ye yakın futbolcuyu kadromuza kattık. Çalışmalarımız devam ediyor. Görüştüğümüz isimler de var. Bir forvet, bir orta saha ve stoper arayışı içerisindeyiz" şeklinde konuştu. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Altınova Belediyespor Gözünü Şampiyonluğa Dikti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement