Altıntaş'ın Adayları Belli Oldu - Son Dakika
Yerel

Altıntaş'ın Adayları Belli Oldu

Altıntaş\'ın Adayları Belli Oldu

30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler tüm yurt genelinde olduğu gibi Altıntaş’ta da büyük çekişmelerin yaşanacağı bir seçim olacak.

11.02.2014 10:53

30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler tüm yurt genelinde olduğu gibi Altıntaş'ta da büyük çekişmelerin yaşanacağı bir seçim olacak. Mevcut belediye başkanı Sıtkı Yüzüak CHP'den yeniden aday olurken AK Parti'de ise bir önce ki dönemin belediye başkanı Ferit Karabulut aday gösterildi. MHP'de ise Kesber Kuş belediye başkanlığına aday gösterildi. Saadet Partisi'nde aday belirleme çalışmaları devam ederken vatandaşlar bu seçimlerde Altıntaş'ı bir adım daha öne götürecek adaya belediyeyi teslim etmek istiyor.

Altıntaş'ın bulunduğu konum ve zengin tarım topraklarıyla geleceğine yön verebilecek bir aday ile yoluna devam etmek isteyen Altıntaş halkı ilçenin belediyecilik hizmetlerinde vizyonu olan ve ilçeye birçok katma değer katabilecek aday çevresinde toplanma kararı alacağı kamuoyunda konuşulan konular arasında.

İlçe halkı bu seçimlerde her halükarda Altıntaş ilçesinin kazanması gerektiğini ifade ederek " ilçemizde bazı yatırımlar geldi ancak bunun yanında belediyecilik hizmetleri bakımından gelen bu yatırımlara eş değer yatırımlarında yapılması ve ilçemize gelecek yatırımcılar için kolaylık sağlanması gerekiyor. 30 Martta yapılacak olan seçimlerde ilçemizi bir adım daha öne çıkartacak ve vizyon projeleri ile ilçenin geleceğine yön verecek bir adayı şehrül emin olarak seçmek istiyoruz" dediler. (HD-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Altıntaş'ın Adayları Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement