Altso Meclis Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Altso Meclis Toplantısı Yapıldı

Altso Meclis Toplantısı Yapıldı

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Meclis Toplantısı yapıldı.

17.09.2013 18:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Meclis Toplantısı yapıldı.

Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şahin, toplantıda yaptığı konuşmada, ALTSO tarafından gerçekleşen projelerde tüm meclis üyelerinin payı olduğunu söyledi.

Odanın icracı bir kurum olmadığını ama lokomotif görevi üstlenerek ilçenin ihtiyaç duyacağı projeleri hayata geçirmede öncülük yapabileceğine işaret eden Şahin, üye odaklı bir yönetim anlayışı benimsediklerini dile getirdi.

Bu amaçla odanın her yerine afişler astıklarını yine girişte asistan hizmeti vermeye başladıklarını anlatan Şahin, üyelerin memnuniyetinin her şeyden önemli olduğunun altını çizdi. Geçmişten yönetimlerden kalan projelere de önem verdiklerini ve takip ettiklerini belirten Şahin, Alanya adına yararlı olabilecek her çalışmanın yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Güzelbağ'da yapılması planlanan sanayi sitesi hakkında konuşan Şahin, "Geçici ruhsatlarla her beş yılda bir el değiştiren, şehrin içinde sıkışmış ve büyümeye açık olmayan imalatçı firmaların kurtuluşu bu projededir" dedi.

Projede mesafe kat etmek istediklerini belirten Şahin, projede meclis üyeleri Mahmut Köse ve Fevzi Yüksekkaya ile sektör temsilcileri, teknik elemanlar ve Güzelbağ Balediyesi ile çalışmaların hızla sürdüğünü, kurulması planlanan kooperatif ile de hızlı mesafe alma süreci başlayacağını kaydetti.

Şahin, "Bu proje nedeniyle kimsenin kendisine çıkar sağlamasına müsaade etmeyeceğiz. Son derece açık ve şeffaf biçimde çalışmalarımızı yürüteceğiz. Arazi çevresinden kimsenin alım yaparak kendisine rant sağlamasına da müsaade etmeyiz. Tek amacımız bu hizmeti Alanya'nın istifadesine sunmaktır" diye konuştu.

Toplantı gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından sona erdi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Altso Meclis Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement