Amatör Şampiyonlar Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Amatör Şampiyonlar Ödüllendirildi

Amatör Şampiyonlar Ödüllendirildi

Bursa Amatör Kulüpleri Federasyonu, 2011-2012 sezonu şampiyonları ve yılın enlerini ödüllendirdi.

11.07.2012 10:01

Bursa Amatör Kulüpleri Federasyonu, 2011-2012 sezonu şampiyonları ve yılın enlerini ödüllendirdi.

Merinos Park'ta düzenlenen ödül törenine çok sayıda davetli katıldı. Bu sene 3.'sü gerçekleştirilen törende 74 takım, 11 altın isim, en iyi kaleci, gol kralı, en centilmen takım, en başarılı antrenöre ödül verildi. Yıl boyunca mücadele eden takımlara kupalarını takdim ettiklerini belirten Bursa Amatör Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemal Vardar, "Bu sene ilki gerçekleştiriyoruz. Süper amatör liginin 11'ini belirledik. Onlara ayrı ödül vereceğiz. Değişik yaş kategorisindeki şampiyon takımlarımız da ödüllerini alacak. Türkiye Şampiyonasına 22 takımımız katıldı. Bu takımlara ödül vereceğiz. Arkadaşlarımızla tespit ettiğimiz takım ve futbolculara ödül vereceğiz" dedi.

Ödül töreninin sporcuları motive ettiğinin altıı çizen Bursa Büyükşehir Başkan Vekili Abdullah Karadağ, "İstanbul'dan sonra Bursa'da 4 bin 329 maç oynan 2. şehirdir. Emek veren futbolcuları tebrik ediyorum. Spor kardeşliktir. Dostluk ve kaynaşmadır" dedi.

Sporun kardeşlik olduğunu belirten Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta, "Amatör sporlara önem veriyoruz. Yatırım yaparsak başarılarda gelir. Bursaspor büyük başarı yakaladı. Bursaspor her sene şampiyonluğa oynuyorsa bu tesadüf değildir. Bursaspor her sene şampiyonluğa oynayacaktır. En kötü sezonda 5'nci olacaktır" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Amatör Şampiyonlar Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement