Ankara'da "Erzurum Günleri"Düzenlenecek - Son Dakika
Yerel

Ankara'da "Erzurum Günleri"Düzenlenecek

"Erzurum Günleri" düzenlenecek.

03.01.2012 17:20

Ankara Erzurumlular Federasyonu tarafından

"Erzurum Günleri" düzenlenecek.

Erzurum Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, etkinlik programının belirlenmesi ve katılacak kurumların görüş ve önerilerinin alınması için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü salonunda bir toplantı düzenlendi.

Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, toplantıda yaptığı konuşmada Erzurum Platformunun bir araya gelmesi ve bu konuda herkesin düşüncesini söylemesi, çalışmaya katkı sunması için ilgili kurumların bir araya geldiğini ifade etti.

Başka illerin zaman zaman kendi şehirlerini tanıtmak amacıyla bu tür etkinlikler gerçekleştirdiklerini belirten Öztürk, Erzurum'un bugüne kadar böyle bir program yapmadığını vurguladı.

Ankara Erzurumlular Federasyonu'nun önemli bir çalışmaya imza attığını bildiren Öztürk şunları kaydetti:

"Bizde Valilik olarak bu işin dışında kalmadık. Bu derneğin faaliyetine katkı sağlamaya çalışıyoruz. Erzurum'un Sivil Toplum Kuruluşları, Belediyeleri, İşletmeleri, Esnaf Odaları gibi teşekküllerinin muhakkak bu işin içerisinde yer almaları gerekir."

Erzurum'un önümüzdeki günlerde bir başka büyük etkinliğe daha hazırlandığını kaydeden Öztürk katılımcılara Kar Festivali hakkında da bilgi verdi.

Öztürk şöyle devam etti:

"Kar festivalinde temel tercihimiz şudur. Geçen yıl yaptığımız büyük organizasyonu milat olarak kabul edelim. Kar Festivalinin hem turizme katkıda bulunması, hem de şehrimizin tanıtımına katkıda bulunması için bir başlangıç olsun istiyoruz."

Ankara Erzurumlular Federasyonu Başkanı Feridun Ünal ise Erzurum'da son yıllarda çok güzel işlerin başarıldığını belirterek, amaçlarının böyle bir etkinlikle yapılan işlerin Ankara'da görücüye çıkmasını sağlamak olduğunu ifade etti.

Hedeflerinin Erzurum'u marka şehir yapmak olduğunu dile getiren Başkan Ünal, bunu da başaracaklarını belirtti.

- ERZURUM

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ankara'da 'Erzurum Günleri'Düzenlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement