Ankara Kumrulular Derneği Hemşehrilerini İftar Yemeğinde Buluşturdu - Son Dakika
Yerel

Ankara Kumrulular Derneği Hemşehrilerini İftar Yemeğinde Buluşturdu

Ankara Kumrulular Derneği Hemşehrilerini İftar Yemeğinde Buluşturdu

Ankara Kumrulular Derneği Ankaradaki hemşehrilerini iftar yemeğinde buluşturdu.

24.07.2012 13:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Kumrulular Derneği Ankaradaki hemşehrilerini iftar yemeğinde buluşturdu.

Ankara Kumrulular Derneği Ankara'daki hemşehrilerini iftarda buluşturdu. İftar programına TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, eski Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, Başbakanlık Teftiş Kurulu Başkanı Yunus Arıncı, Tapu Kadastro Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Kesimoğlu, Kumru Belediye Başkanı Ticabi Civelek, Yukarı Damlalı Belediye Başkanı Nevzat Kavasoğlu, Çamlı Belediye Başkanı Sebahattin Bol, AK Parti Milletvekili aday adayı Harun Topalcı ve Ankaradaki Kumrulular katıldı. Ankara Kumrulular Dernek Başkanı Vedat İlkyaz, yaptığı konuşmada, "Mütevazi bu iftar programımıza icabetlerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Hem Mustafa Bey hem de Eyüp Bey bizleri yalnız bırakmadılar. Derneğimizin açıldığı günden beri tüm organizelerimize katılan, kendisini Kumrulu kabul eden, Sayın Vekilimiz Mustafa Hamarata özellikle teşekkür ediyorum. İftar organizesini yapan yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma özellikle de Erdal Marangoz kardeşime teşekkür ediyorum" dedi.

Ordu Milletvekili Hamarat ise, "Dedelerimiz Kumrunu Eskiçokdeğirmen köyünden Yenikent'e yerleşmişler. O hesapla bende Kumruluyum. Erecek yaylasının bir yüzü Kumru diğer yüzü bizim oralar. Aynı coğrafyanın insanıyız. Hemen hemen her şeyimiz aynı. Öğrencilik ve iş hayatımız döneminde çok Kumrulu arkadaşımız oldu ve diyaloglarımız hep devam etti" dedi. Meclisin tatilde olduğunu ama kendilerinin çalıştığını belirten Hamarat, Ordu'da, tarihindeki en büyük yatırım olan 'Çevre Yolunun' temelinin atıldığını ifade etti. Kıbrısta TBMM'yi temsilen 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı kutlamalarına katıldığını bildiren Hamarat, "Bugün de siz hemşehrilerimle beraberim. Biz sevildiğimiz davet edildiğimiz yerlere icabet ederiz. Dernek Başkanımız Vedat Beye,Kenan Beye ve diğer dernek yöneticilerine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Hamarat, gece sahura kadar süren sohbette Kumrulu hemşehrilerine Çevre yolundan, havaalanına, fındıktan, Kumru- Niksar yoluna kadar değişik konularla ilgili bilgi verdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ankara Kumrulular Derneği Hemşehrilerini İftar Yemeğinde Buluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement