Anne ve Babalar Eğitime Alındı - Son Dakika
Yerel

Anne ve Babalar Eğitime Alındı

Anne ve Babalar Eğitime Alındı

Yunusemre Belediyesi ve Yunusemre Kent Konseyi tarafından anne ve babalara yönelik “Anne Baba Okulu Semineri” gerçekleştirildi.

02.04.2015 17:56

Yunusemre Belediyesi ve Yunusemre Kent Konseyi tarafından anne ve babalara yönelik "Anne Baba Okulu Semineri" gerçekleştirildi.

Kültür Merkezi Lale Salonu'nda düzenlenen seminer Uzman Psikolog Özkan Şenol, tarafından verildi. Programa Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernektaş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan, Okul Müdürleri, Yunusemre Kent Konseyi üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Uzman Psikolog Özkan Şenol tarafından gerçekleştirilen seminerin oldukça faydalı geçtiğini belirterek, "Uzman Psikolog Özkan Şenol tarafından verilen 'Anne Baba Okulu Semineri'nin yarın da Kültür Merkezi Lale Salonu'nda 11.00 ve 12.30 saatleri ile 14.00-15.30 saatleri arasında 4. ve 5. seansları yapılacak. Uzman Psikolog Özkan Şenol, Anne Baba Okulu seminerinde çocuğun gelişim dönemleri ve özellikleri, çocuğun ruh sağlığı ve ruh sağlığının korunması, dikkat eksikliği, ders ve motivasyon sorunları, sınava girecek ergene psikolojik destek, ergen sorunları ve çözüm yolları gibi bir takım konuları velilerimiz, öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz ile mini bir sohbet havasında vermektedir. Belediye olarak bu tür organizasyonların gerçekleştirilmesinde katkıda bulunmaya devam edeceğiz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Anne ve Babalar Eğitime Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement