Anneler Günü - Son Dakika
Yerel

Anneler Günü

Anneler Günü

Edirne Belediye Başkanı Gürkan: "Dünyayı sevgiyle yoğuran ve anlamlı kılan, yaşamımızın en büyük güzelliği biricik annelerimizin anneler gününü en içten dileklerimle kutluyorum"

09.05.2014 15:12

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Anneler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Gürkan, mesajında annelerin, toplumun değer yargılarını öğretmesi ve bilinçlendirmesi  yönüyle herkesin hayatından büyük önemi olduğunu ifade etti.

Hayatın her alanında etkin bir biçimde yer alan kadınların, aynı zamanda annelik gibi hayati bir sorumluluğu da üstlendiklerini bildiren Gürkan,  "Dünyayı sevgiyle yoğuran ve anlamlı kılan, yaşamımızın en büyük güzelliği biricik annelerimizin anneler gününü en içten dileklerimle kutluyorum" ifadelerine yer verdi. - Edirne

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement