Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (3)

Foto1.Foto2-7.YAKIN arkadaşlar Işıl Batı, Beyza Yeter ve Selinay Patat, özel bir organizasyona birlikte katıldı.

11.05.2013 10:17

Foto1: Gökhan- Dilan Çetinkaya

Foto2-7: Yakın dostları, çifti mutlu gününde yalnız bırakmadı

===

Renkli buluşma

YAKIN arkadaşlar Işıl Batı, Beyza Yeter ve Selinay Patat, özel bir organizasyona birlikte katıldı. Kalina Bar'da gerçekleşen gecede üç arkadaş, renkli ve şık giyimleri ile öne çıktı. Yeni günün ilk saatlerini işletmede karşılayan sıkı dostların enerjik halleri gece boyu devam etti. Koyu ve eğlenceli bir sohbeti takip eden müzik, dans dolu bir gece yaşandı.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)

Foto: Işıl Batı, Beyza Yeter, Selinay Patat

===

Yabancılık çekmediler

EVLENEREK Antalya'ya yerleşen Alina Yılmaz ile Katya Üçekiz, keyifli akşamda bir araya geldi. Adonis Otel'de şık bir davete katılan ikili, uzun bir aranın ardından sohbet etme fırsatı yakaladı. Şıklıkları ile göz dolduran yabancı gelinler, keyifli akşam yemeğinin ardından canlı müzikle eğlendi. Antalya'yı çok sevdiklerini dile getiren ikili, uzun saatler devam eden gecenin tadını çıkardı.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)

Foto: Alina Yılmaz, Katya Üçekiz

===

Abla- kardeş eğlencede

ÖZEL bir firmada çalışan Filiz Bölek ile kız kardeşi Mine Bölek, yoğun geçen haftanın yorgunluğunu birlikte attı. Club Ally'de arkadaşları ile bir araya gelen ikili, sempatik halleriyle dikkat çekti. Eğlenceyi sevdiklerini dile getiren Bölek kardeşler, müzik ve dansın uyumunu yakaladıkları gecenin keyfini sürdü. Geç vakte kadar devam eden eğlence hız kesmedi.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)

Foto: Filiz- Mine Bölek

===

Akşam keyfi

YAKIN arkadaşlarının özel bir kutlama yemeğine katılan Nejla ve Haydar Turan çifti, keyifli atmosfere dahil oldu. Hayal Balık Restaurant'ta gerçekleşen gece, Turan çifti ve yakınlarına unutulmaz anlar yaşattı. Anıların tazelendiği akşam yemeği, Didar'ın sahne performansı ile renkli bir hal aldı.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)

Foto: Nejla- Haydar Turan

===

Canlı müziğe eşlik ettiler

YAKIN arkadaşlar Şeniz Erbay, Buse Ulu, Menekşe Erbay, Deniz Yavuz ve Tuğba Coşkun, yoğun geçen haftanın ardından bir araya geldi. Eğlenceli bir gece turu atan 5 arkadaşın son durağı, Soho Ricco Live oldu. Şık bir atmosferde buluşan arkadaşlar, eğlenceli diyalogları ile geceyi renklendirdi. Erdinç'in şarkılarına eşlik eden beşli, temponun yüksek olduğu gecede coşkulu anları paylaştı.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)

Foto: Şeniz Erbay, Buse Ulu, Menekşe Erbay, Deniz Yavuz, Tuğba Coşkun - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement