Antalya Devlet Konservatuvarı'nda Master Class Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Antalya Devlet Konservatuvarı'nda Master Class Heyecanı

Antalya Devlet Konservatuvarı\'nda Master Class Heyecanı

Dünyaca ünlü Keman Sanatçısı Doç. Serdar Erkmenis tarafından 17-20 Haziran tarihleri arasında Antalya Devlet Konservatuvarı’nda Master Class gerçekleştirildi.

20.06.2014 11:19

Dünyaca ünlü Keman Sanatçısı Doç. Serdar Erkmenis tarafından 17-20 Haziran tarihleri arasında Antalya Devlet Konservatuvarı'nda Master Class gerçekleştirildi.

Hollanda'nın Den-Haag şehrinde bulunan Vioolschool Leidschenveen Keman Okulu Yöneticisi ve aynı okulda öğretim üyesi olan Doç. Serdar Erkmenis, Antalya Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü Yaylı Çalgılar Anasanat Dalı İlkokul, Ortaokul, Lise ve Lisans öğrencilerine yönelik Master Class gerçekleştirdi. Dört gün süren Master Class etkinliği boyunca, yoğun şekilde çalışan öğrenciler, Erkmenis'in deneyimlerinden faydalanma fırsatı yakaladılar.

Master Class ile ilgili bilgi veren Konservatuvar Müdürü Prof. Ayşe Sezer, "Öğrencilerimiz için çok faydalı bir çalışma oldu. Doç. Serdar Erkmenis, keman alanında kendini dünya çapında kanıtlamış çok önemli bir isim. Biz de, Serdar hocamızın deneyimlerinden öğrencilerimizin faydalanmasını istedik. O da bizi kırmadı ve 4 gün boyunca bizimle birlikteydi. Öğrencilerimiz için son derece yararlı bir çalışmayı birlikte gerçekleştirdik" dedi.

Doç. Serdar Erkmenis de, Antalya Devlet Konservatuvarı'nda bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Çok başarılı öğrencileriniz var. Öğrencileriniz arasından gelecekte çok önemli sanatçılar çıkacağına eminim" diye konuştu.

Master Class sonrası, katkılarından dolayı Antalya Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Ayşe Sezer tarafından Doç. Serdar Erkmenis'e teşekkür belgesi verildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antalya Devlet Konservatuvarı'nda Master Class Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement