Antalya Valisi Altıparmak'tan Sevgi Köyü'ne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Antalya Valisi Altıparmak'tan Sevgi Köyü'ne Ziyaret

Antalya Valisi Altıparmak\'tan Sevgi Köyü\'ne Ziyaret

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, Aksu Sevgi Köyü'nü ziyaret ederek inşaatı tamamlanan yeni hizmet binasını inceledi.Vali.

20.09.2012 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, Aksu Sevgi Köyü'nü ziyaret ederek inşaatı tamamlanan yeni hizmet binasını inceledi.

Vali . Ahmet Altıparmak, projesi, ihalesi ve kontrolü İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştirilerek inşaatı tamamlanan Aksu Sevgi Köyü yeni hizmet binasını gezdi.

Altıparmak'a incelemede Aksu Kaymakamı Raif Özener, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Faruk Karaçay, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Afife Taş, Aksu Belediye Başkanı İsa yıldırım ve diğer yetkililer eşlik etti.

Vali Altıparmak, incelemenin ardından yaptığı açıklamada, Antalya'da göreve başladığı günlerde ziyaret ettiği Sevgi Köyü'nün kamu hizmeti yürütmeye elverişli olmadığını tespit ettiğini söyledi. Kapatma kararının ardından bütçeden ödeneği karşılanan Aksu Koruma ve Bakım Rehabilitasyon Merkezi'nin (Aksu Sevgi Köyü) inşaatına başlandığını anlatan Altıparmak, Sevgi Köyü'nün 15-20 gün sonra teslim alınacağını ifade etti.

34 kişi kapasiteli Sevgi Köyü'nde yatakhane, sosyal aktivitelerin yapılabileceği atölye, bilgisayar odası, hobi salonu, televizyon ve etkinlik salonu, derslik, kütüphane, yemek salonu, revir, çamaşır ve ütü odaları bulunduğu bildirildi.

Vali Ahmet Altıparmak, Sevgi Köyü inşaatı incelemelerinden sonra, Kaymakam Raif Özener ile devlet vatandaş işbirliğiyle yapımı devam eden Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü inşaatında da incelemelerde bulundu. Altıparmak, inşaatın bir an önce bitirilmesi yönünde destek verileceğini ifade etti.

-Serik'e ziyaret-

Aksu Sevgi Köyü ziyaretinin ardından ilçede göreve yeni başlayan Serik Kaymakamı Erol Rüstemoğlu'nu ziyaret ederek "Hayırlı olsun" diyen Vali Altıparmak, Rüstemoğlu'nun Serik'in sorunlarının çözümünde etkin rol oynayacağını kaydetti.

Altıparmak daha sonra, Kaymakam Rüstemoğlu ve beraberindekilerle geçen yıl yaşanan selde yıkılan köprünün yerine yapılan, 9,5 metre genişliğinde, 113 metre uzunluğundaki Akçapınar Köprüsü'nde incelemelerde bulundu.

Vali Ahmet Altıparmak, burada yaptığı açıklamada, yeni yapılan köprünün, sel ve taşkın durumları göz önüne alınarak uygun yerde inşa edildiğini ifade etti.

Antalya İl Özel İdaresi tarafından yapılan yol çizgi çalışmalarını da yerinde inceleyen Altıparmak, daha sonra Gebiz beldesinde vatandaşlarla bir araya gelerek talepleri dinledi ve ilgililere talimatlarını bildirdi. Altıparmak, incelemeleri sırasında çocuklara da hediyeler verdi.

Yayıncı: Güç Gönel - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Antalya Valisi Altıparmak'tan Sevgi Köyü'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement