Antalyaspor Deplasmanda Galibiyet Peşinde - Son Dakika
Yerel

Antalyaspor Deplasmanda Galibiyet Peşinde

Antalyaspor Deplasmanda Galibiyet Peşinde

Antalyaspor Basın Sözcüsü Ceylan: "Oyuncularımızın, Alanyaspor kazasını Boluspor karşısında telafi edeceklerine inanıyoruz"

12.12.2014 14:11

PTT. 1. Lig ekiplerinden Antalyaspor Basın Sözcücü Hasan Ali Ceylan, hafta sonu oynayacakları Boluspor karşılaşması ile ilgili, "Oyuncularımızın, Alanyaspor kazasını Boluspor karşısında telafi edeceklerine inanıyoruz" dedi.

Ceylan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçtiğimiz hafta sahalarında oynadıkları Alanyaspor karşısında, "iş kazası" dedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, mağlubiyette en önemli faktörün saha ve hava şartları olduğunu söyledi.

Oyuncuların sahada yeteneklerini gösteremediği için olasılıksız dışı gördükleri bir mağlubiyet aldıklarını ifade eden Ceylan, "Oyuncularımızın, Alanyaspor kazasını Boluspor karşısında telafi edeceklerine inanıyoruz. Önümüzde daha çok haftalar var. Bunların üstesinden geleceğiz. Teknik heyet ve futbolculara güveniyoruz" diye konuştu.

Ceylan, lig sonunda mutlu sona ulaşmak için iyi motive olduklarının altını çizerek, hiç kimsenin endişe duymamasını istedi.

Öte yandan, Boluspor karşısında Sezer Bodur ve Zeki Yıldırım'ın cezası, yedek kaleci Ozan Evrim Özenç'in de sakatlığı nedeniyle takımdaki yerlerini alamayacağı öğrenildi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Antalyaspor Deplasmanda Galibiyet Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement