Araban'da Haşerelere Karşı İlaçlı Mücadele - Son Dakika
Yerel

Araban'da Haşerelere Karşı İlaçlı Mücadele

Araban\'da Haşerelere Karşı İlaçlı Mücadele

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Araban ilçesinde, ilçe merkezi ile kırsaldaki 48 mahallede sinek ve haşerelerle karşı ilaçlı mücadeleyi sürdürüyor.

22.07.2014 10:23

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Araban ilçesinde, ilçe merkezi ile kırsaldaki 48 mahallede sinek ve haşerelerle karşı ilaçlı mücadeleyi sürdürüyor.

Araban Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Çobanoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, insan sağlığına zarar vermemesi amacıyla ilçe merkezindeki ve kırsaldaki ilçeye bağlı 48 mahallesinde tüm cadde ve sokaklarında ilaçlama çalışması yapıldığını bildirdi. Çobanoğlu, kullanılmayan evler, hayvan barınaklarında sinek ve haşerelere karşı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne ait 'uçkun' mücadele ekibinin ilaçlı mücadele çalışmasının aralıksız sürdürüldüğünü belirtti.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 'uçkun' ile mücadele ekipleri, ilçe genelinde tüm cadde ve sokaklarda, sinek ve haşerelerin yoğun olarak bulunduğu, canlı hayvan besiciliği yapan bölgelerde yoğun olmak üzere ilçenin 48 mahallesinde de ilaçlamalarını gece ve gündüz olmak üzere aralıksız sürdürüyor. Çobanoğlu, konu ile alakalı olarak yaptığı açıklamasında, "Ramazan ayı ve havaların aşırı sıcaklığı vatandaşlarımızın sağlığının korunması için Gaziantep Büyükşehir Belediyesine ait uçkun ile ilaçlı mücadele ekibinin ilçe genelinde başlattığı sinek ve haşere ile ilaçlı mücadele çalışmamız tüm hızıyla devam ediyor. Havaların ısınmasıyla birlikte ilçe merkezi ve kırsaldaki tüm mahallelerimizde yoğunlaşan sivrisinek, karasinek ve tüm haşereler, vatandaşlarımızın sağlığına zarar vermemesi. Vatandaşlarımızın sağlığı ve rahatı için sinek ve haşerelerle mücadelemiz gece ve gündüz olarak aralıksız devam edecek" ifadelerini kullandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Araban'da Haşerelere Karşı İlaçlı Mücadele - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement