Arapgir'de kuvvetli rüzgar nedeniyle, Erkek Öğrenci Yurdu'nun çatısının bir bölümü uçtu.
Alınan bilgiye göre, ilçede önceki günden beri devam eden kuvvetli rüzgar nedeniyle, Mehmet Akif Mahallesi'nde bulunan Erkek Öğrenci Yurdu'nun çatısının bir bölümü uçtu. Gece meydana gelen olayda, öğrencilerin büyük panik yaşadıkları öğrenildi.
Çatının bir bölümünün uçması nedeniyle yurt bahçesindeki 2 aracın da zarar gördüğü belirtildi.
-ARKAD'dan kermes-
Arapgirli Kadınlar Dayanışma Derneği (ARKAD), ihtiyaç sahibi öğrenciler ve aileler yararına kermes düzenledi.
İlçenin yeni terminalde kurulan kermesin açılışını Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu yaptı. Cömertoğlu, bu tür etkinliklerle ihtiyaç sahiplerinin sevindirilmesinin önemine işaret ederek, "Arapgirli kadınları takdir ediyorum. Çünkü Arapgirli kadınlar çok maharetli, ürettiğini değerlendirerek yardımda bulunmak çok anlamlı" dedi.
Sergiyi gezen Cömertoğlu, alışveriş yaparak kermese destek sağladı. 3 gün sürecek kermeste gıda, giyim ve el işi eşyaların satışı yapılacak. Satıştan elde edilecek gelir, ihtiyaç sahibi öğrenci ve ailelerine dağıtılacak.
Muhabir: Fatih Mehmet Fadıllıoğlu
Yayıncı: Tuba Karahan - MALATYA
Son Dakika › Yerel › Arapgir'den Kısa Kısa - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?