Arif Eminoğlu İlköğretim Okulu Öğrencileri Melikgazi Belediye Çalışmalarını İnceledi - Son Dakika
Yerel

Arif Eminoğlu İlköğretim Okulu Öğrencileri Melikgazi Belediye Çalışmalarını İnceledi

Arif Eminoğlu İlköğretim Okulu Öğrencileri Melikgazi Belediye Çalışmalarını İnceledi

Arif Eminoğlu İlköğretim okulu dördüncü sınıf öğrencileri Yerel Yönetimler konulu çalışmaları için Melikgazi Belediyesini ziyaret ederek, Başkan Memduh Büyükkılıç’tan belediye çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

13.05.2014 16:05

Arif Eminoğlu İlköğretim okulu dördüncü sınıf öğrencileri Yerel Yönetimler konulu çalışmaları için Melikgazi Belediyesini ziyaret ederek, Başkan Memduh Büyükkılıç'tan belediye çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

Kayseri ilinin 520 bin nüfusu ile en kalabalık ilçesi olan Melikgazi Belediyesi'nin gerçekleştirmiş olduğunu yatırım ve hizmetlerden dolayı referans belediye gösterildiğini hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç"Melikgazi Belediyesi yeşil'e önem veren ve çevreyi koruyan bir belediyedir. Büyük ölçekli ve çok amaçlı parkımız mevcuttur. Çocuklara birey olarak toplumda görev almayı ve paylaşmayı öğretiyoruz. Spora ve sporculara önem veriyoruz. Birçok açık alan spor merkezinde ücretsiz hizmet veriyoruz. Yerel yönetimler olarak ' Beşikten mezara' kadar geniş bir hizmet çeşidimiz vardır. Sabahları temiz ve sağlıklı bir çevre de güne başlıyorsanız, musluktan temiz ve içebilir su akıyorsa veya elinizi yıkayabiliyorsanız, toplu taşıma araçları ile gideceğiniz yere gidebiliyorsanız, yollar güvenli ve seri ise, çevreniz yeşillikler içinde ise bunlar hep belediye hizmetlerin varlığıdır. Ancak artık belediye fiziki hizmetler yanında sosyal, kültürel, eğitimsel ve sportif hizmet ve yatırımlarla anılmaktadır " dedi.

9 sınıf, 250 öğrenciye Melikgazi'yi anlattı …

Arif Eminoğlu İlköğretim okulunda eğitim gören 9 şubeden 250 öğrenci sınıf öğretmenleri ile yaptıkları bu ziyarette, soru cevap şeklinde devam eden toplantı Melikgazi Belediye başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Belediyenin idari yapısı, iş bölümü, koordinasyonu

Başkan Memduh Büyükkılıç konuşmacı olarak katıldığı seminer de öğrencilere bir belediyenin idari yapısı, iş bölümü, koordinasyonu, birimleri gibi konularda öğrencilere bilgiler aktardı ve son bölüm de öğrencilerin sorularını cevaplandırdı. Seminer sonunda da bütün öğrencilere kitap hediye ederek spor salonunu öğrenciler ile gezdi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Arif Eminoğlu İlköğretim Okulu Öğrencileri Melikgazi Belediye Çalışmalarını İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement