Atak Koleji Başarılı Öğrencilere Ödül Dağıttı - Son Dakika
Yerel

Atak Koleji Başarılı Öğrencilere Ödül Dağıttı

Mardin'de, Özel Safiye Beşir Atak Koleji tarafından il genelinde düzenlenen resim yarışması ve minikler okuyor sınavında başarılı olan öğrenciler ödüllendirildi.

09.01.2012 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'de, Özel Safiye Beşir Atak Koleji tarafından il genelinde düzenlenen resim yarışması ve minikler okuyor sınavında başarılı olan öğrenciler ödüllendirildi.

Atak Koleji'nde düzenlene ödül törenine Mardin Milli Eğitim Müdürü Ziya Eser, Atak Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Akdağ, öğrenciler ve velileri katıldı. Atak Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Akdağ, Atak Koleji olarak eğitime büyük önem verdiklerini söyledi. İl genelinde düzenlenen resim ve minikler okuyor isimli kitap okuma yarışmasına katılan bin öğrenci birinci olmak için yarıştığını belirten Akdağ, "Bu tür etkinliklerin hem öğrencilerin başarısını hem de okulun eğitim kalitesini ortaya

çıkarıyor. Bizler okul olarak kitap okumaya çok önem veriyoruz. Milletimizin okuma potansiyelini açığa çıkarmak için en etkili yollardan birini de kitap okumak olarak görüyoruz. Bu düşünceden yola çıkarak bu yıl ikincisini düzenlediğimiz etkinliğimizi önümüzdeki seneler de devam ettirmeyi planlıyoruz. Tüm öğrenci, öğretmen ve müdürlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Mardin Milli Eğitim Müdürü Ziya Eser ise Atak Koleji'nin bu etkinlikleri sayesinde öğrencilerin zeka ufkunun geliştiğini söyledi. Eser, "Eğitimde hiçbir mazerete sığınmadan evlatlarımızı en iyi şekilde yetiştirmek zorundayız. Burada yapılan sadece bir yarışma değil bir neslin yetişmesine katkı sağlamaktır. Bu nedenle ben bu tür etkinlikleri, hususi ile kitap okuma gibi bir etkinliği çok önemsiyorum. Bu yarışmayı tertip eden Özel Safiye Beşir Atak Koleji idareci ve öğretmenlerine şükranlarımı sunuyorum,

katılan öğrencilerimize, öğretmenlerine ve okul müdürlerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Daha sonra dereceye giren öğrenci ve öğretmenlerine çeşitli hediyeler verildi. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atak Koleji Başarılı Öğrencilere Ödül Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement