Atanamayan Öğretmenlerden Örnek Davranış - Son Dakika
Son Dakika Logo

Atanamayan Öğretmenlerden Örnek Davranış

Atanamayan Öğretmenlerden Örnek Davranış
12.08.2012 12:44

Ataması Yapılmayan Öğretmenler Derneği (AYÖDER) Nazilli Temsilciliğinin girişimi ile Nazillili duyarlı gençler bir araya gelerek Huzurevi sakinlerine büyük fedakarlık yaptı.

Ataması Yapılmayan Öğretmenler Derneği (AYÖDER) Nazilli Temsilciliğinin girişimi ile Nazillili duyarlı gençler bir araya gelerek Huzurevi sakinlerine büyük fedakarlık yaptı.

Duyarlı gençler para toplama kampanyasından elde ettikleri gelirle Nazilli Haluk Alıcık Huzurevi sakinlerine destek verdi.

Nazillili duyarlı gençler olarak bir etkinlik başlatan AYÖDER Nazilli Temsilcisinin yardımlarıyla 2 gün süren destek kampanyasında, gençler topladıkları bağışla 5 adet büromatik su sebili, bütün huzur evi sakinlerine gecelik, eşofman takımı, 60 adet kulplu su bardağı, bir koli yeni ayakkabı ile gıda ve temizlik malzemesi hediye ettiler.

Gençler yaptıkları kampanyaya destek veren tüm duyarlı Nazillilere teşekkür ederken, önümüzdeki haftalarda ise yapılacak yeni etkinlikler ile Huzurevine 5 adet klima ve merkezin muhtelif ihtiyaçlarını gidermeyi hedeflediklerini belirttiler. Tüm Nazilli'ye örnek olan gençler, bu çalışmalarının işadamları, esnaflar ve duyarlı vatandaşlar tarafından desteklenmesini istedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atanamayan Öğretmenlerden Örnek Davranış - Son Dakika


Advertisement