Atatürk Üniversitesi Ankara'da "Erzurum Tanıtım Günleri" Ne Katıldı - Son Dakika
Yerel

Atatürk Üniversitesi Ankara'da "Erzurum Tanıtım Günleri" Ne Katıldı

Atatürk Üniversitesi Ankara\'da "Erzurum Tanıtım Günleri" Ne Katıldı

Ankara Erzurum Dernekler Federasyonu tarafından bu sene 2.si düzenlenen "Erzurum Tanıtım Günleri" Atatürk Kültür Merkezi'nde başladı.

11.05.2013 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Erzurum Dernekler Federasyonu tarafından bu sene 2. si düzenlenen "Erzurum Tanıtım Günleri" Atatürk Kültür Merkezi'nde başladı.

Yoğun katılımın olduğu ilk günde Ankara'da görev yapan bürokratlar, siyasiler ve vatandaşlar Atatürk Kültür Merkezine akın ettiler. Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Beşir Atalay, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Sağlık Eski Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala, Sayıştay Başkanı Recai Akyel, Erzurum Milletvekilleri ve çok sayıda Erzurumlu iştirak etti.

Bar gösterisi ile başlayan açılış programında bu yıl ilk defa gerçekleştirilen "Erzurum Hizmet Nişanları" ödülleri de verildi.

Erzurum'daki kurum ve kuruluşlarının da katıldığı Tanıtım Günlerine katılan Atatürk Üniversitesi, açtığı stant da Üniversitenin tanıtımını yaptı.

Rektör Koçak'ın da ziyaret ettiği stant, katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü.

Erzurum Günleri kapsamında Erzurum Valiliği, Büyükşehir Belediyesi,

İlçe Belediyeleri, İlçe Kaymakamlıkları ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra çok sayıda ticari stant açıldı. Pazar gününe kadar devam edecek olan tanıtım günleri, çeşitli etkinlikler ve halka açık konserlerle devam edecek. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atatürk Üniversitesi Ankara'da 'Erzurum Tanıtım Günleri' Ne Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement