Avrupa Birliği Comenius Programı Çoklu Okul Ortaklıkları kapsamında İspanya ve Polonya'dan Şarkışla'ya gelen öğretmen ve öğrenciler, ilçeden ayrıldı.
Şarkışla Kaymakamı Davut Gül, Şarkışla Barajı'ndaki bir işletmede yabancı konukları için veda yemeği verdi. Milli Eğitim Müdür Vekili Cengiz Şenol, Cumhuriyet İlkokulu Müdürü İlhan Darbazoğlu ve Cumhuriyet İlkokulu öğretmenlerinin de katıldığı veda yemeğinde, yabancı öğrenci ve öğretmenler, sazlar eşliğinde gönüllerince eğlendi.
Gül, daha sonra yabancı öğrenci ve öğretmenlere Şarkışla'yı unutmamaları için çeşitli hediyeler verdi.
Darbazoğlu da konuklarının, ilçedeki eğitim kurumlarının işleyişi ve eğitim hakkında incelemede bulunduklarını ve öğrencilerin kaldıkları ailelerden çok memnun olduklarını söyledi. - Sivas
Son Dakika › Yerel › Avrupa Birliği Comenius Programı Çoklu Okul Ortaklıkları - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?