Avukat Demir uğurlandı - Son Dakika
Yerel

Avukat Demir uğurlandı

Avukat Demir uğurlandı

Tedavi gördüğü Burdur Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitiren Burdur Barosu avukatlarından Kenan Demir, son yolculuğuna uğurlandı.

06.03.2013 16:38  Güncelleme: 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yakalandığı hastalık nedeniyle bir süredir yoğun bakım ünitesinde tedavi gören avukat 60 yaşındaki Kenan Demir, hayayını kaybetti. Kenan Demir için yıllarca görev yaptığı Burdur Adliyesi önünde tören düzenlendi.

Törene Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Nevzat Açıkgöz, Adalet Komisyonu Başkanı ve Ağır Ceza Reisi Arif Gümüşsoy, Burdur Adliyesi'nde görev yapan hakim ve cumhuriyet savcıları, Baro Başkanı Yusuf Çiftçi, İl Müftüsü Osman Artan, avukatlar, adliye çalışanları ve Kenan Demir'in ailesi ve yakınları katıldı.

Törende konuşan Başsavcı Açıkgöz, adalet camiasının çok değerli bir çalışanını kaybettiğini belirterek, tüm sevenlerine başsağlığı diledi. Baro Başkanı Çiftçi ise "Ağabeyim demekten ve meslektaş olmaktan onur duyduğum üstadımız Kenan Demir'i kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Aramızdan zamansız ayrılan üstadımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve tüm camiamıza sabır diliyoruz" dedi.

Adliye önündeki tören, Burdur Müftüsü Artan'ın duası ile sona erdi. Kenan Demir'in cenazesi, ikindi namazının ardından Burdur Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Avukat Demir uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement