Ayaş Beypazarı Kara Yolunda Çökme - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ayaş Beypazarı Kara Yolunda Çökme

06.07.2015 14:43  Güncelleme: 14:47

Ayaş Beypazarı kara yolunda meydana gelen çökme nedeniyle Akkaya Mahallesi ile Karaboğaz köprüsü arasında ulaşım tek şeritten sağlanıyor.

Ayaş Beypazarı kara yolunda meydana gelen çökme nedeniyle Akkaya mahallesi ile Karaboğaz köprüsü arasında ulaşım tek şeritten sağlanıyor.

Ayaş ilçesi Akkaya mahallesi ile Karaboğaz köprüsü arasındaki duble yolda geçtiğimiz günlerde yaşanan çökme yarık ve çatlaklar nedeniyle ulaşım tek şeritten çift yönlü sağlanıyor.

Beypazarı Şoförler Odası Başkanı Kemal Kara, yolun bir an önce ulaşıma açılmasını istediklerini belirterek, "Ankara -Ayaş-Beypazarı- Nallıhan ve devamında Adapazarı'na kadar uzanan kara yolu çok kullanılan bir yol. Uzun süre geçmesine rağmen yolun çöken kısmı hala yapılmadı. Yetkililerden bozuk yolun bir an önce yapılmasını istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ayaş Beypazarı Kara Yolunda Çökme - Son Dakika


Advertisement