Aydın: Belediyeyi Halk Yönetecek - Son Dakika
Son Dakika Logo

Aydın: Belediyeyi Halk Yönetecek

Aydın: Belediyeyi Halk Yönetecek
10.03.2014 15:46

BDP Kayapınan belediye eş başkan adayı M. Ali Aydın Huzurevleri mahallesinde kahve ziyaretleri yaptı.

BDP Kayapınar belediye eş başkan adayı M. Ali Aydın seçim çalışmaları kapsamında Huzurevleri mahallesinde kahve ziyaretleri yaptı. Başkan adayı M. Ali Aydın, ziyarette vatandaşlarla sohbet etti, sorunları dinledi, projelerini anlattı.

BDP Kayapınan belediye eş başkan adayı M. Ali Aydın Huzurevleri mahallesinde kahve ziyaretleri yaptı. Halkın yoğun ilgisi, 'çayımızı için' istekleri nedeniyle bir saat olarak programlanan ziyaret üç saatte bitti. Belediye başkan adayı M. Ali Aydın, ziyarette vatandaşlarla sohbet etti, sorunları dinledi, projelerini anlattı. Kürt halkının seçimlerde Ankara'ya güçlü bir mesaj vereceği belirten Aydın,"30 Mart seçimlerinde halkımız Ankara'ya göçlü bir mesaj verecektir. Seçim sonuçları Sayın Öcalan'ın özgürlüğü ve halkımızın için büyük kazanım olacaktır. Bu anlamıyla seçimler Kürt halkı için önemlidir. Seçim çalışmalarımızda gittiğimiz her yerde halkımızın desteği ve ilgisi inanın gelecek güzel günlerin habercisidir"şeklinde konuştu.

Seçimlerin ardından periyodik olarak kahvelere gelerek ilçenin acil sorunlarını halkın görüş ve önerilerini alarak çözüm öreteceklerini belirten M. Ali Aydın, kente yaşayan tüm kesimlerin söz sahibi olacağı bir halk belediyeciliği örneği göstereceklerini belirti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Aydın: Belediyeyi Halk Yönetecek - Son Dakika


Advertisement