Aydın'da Taşkın Alanında İnceleme - Son Dakika
Yerel

Aydın'da Taşkın Alanında İnceleme

Yenipazar Belediye Başkanı Mehmet Yüsran Erden, Dalama Belediye Başkanı Nihat Aktakka ve Aydın Ziraat Odası Başkanı Rıza Posacı, Kemer Barajı'nın 2 kapağının açılması sonucu Yenipazar, Söke ve Koçarlı bölgelerinde sular altında kalan tarım...

24.02.2013 13:14

Yenipazar Belediye Başkanı Mehmet Yüsran Erden, Dalama Belediye Başkanı Nihat Aktakka ve Aydın Ziraat Odası Başkanı Rıza Posacı, Kemer Barajı'nın 2 kapağının açılması sonucu Yenipazar, Söke ve Koçarlı bölgelerinde sular altında kalan tarım arazilerinde incelemelerde bulundu.

Yenipazar Belediye Başkanı Erden, Dalama Belediye Başkanı Aktaka ve Ziraat Odası Başkanı Posacı ile birlikte sular altında kalan arazilere ilişkin inceleme yaptı.

Erden, incelemelerinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, çtaşkın nedeniyle ilçenin sahil kentine döndüğünü ifade ederek, "Nazilli-Yenipazar karayolu kapanma tehlikesi yaşadığı anlar oluyor. Suların yükselmesi ile tamamın kapanmasından korkuyoruz. Şu anda belediye imkanlarımız ile ulaşımı kontrollü olarak sağlıyoruz" diye konuştu.

Aydın Ziraat Odası Başkanı Rıza Posacı da çiftçilerin ekonomik olarak zor bir süreçten geçtiği dönemde taşkının yaşandığını belirterek, "Ovaların sular altında kalması ile çiftçilerin zararları daha da büyüdü. Yetkilileri gerekeni yapmaya çağırıyoruz" dedi.

Muhabir: Bahattin Albayrak/ Gökmen Şireci/ Serdar Yılmaz

Yayıncı: Ufuk Kırabalı - AYDIN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydın'da Taşkın Alanında İnceleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement