Aydın Emniyeti Gücüne Güç Kattı - Son Dakika
Yerel

Aydın Emniyeti Gücüne Güç Kattı

Aydın Emniyeti Gücüne Güç Kattı

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Aydın halkının huzur ve güvenliğini daha üst seviyelere taşımak amacı ile araç filosuna 18 yeni araç daha ekledi.

02.12.2013 13:58  Güncelleme: 14:12

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Aydın halkının huzur ve güvenliğini daha üst seviyelere taşımak amacı ile araç filosuna 18 yeni araç daha ekledi.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Aydın İl Emniyet Müdürü Ahmet Turan Temel, "İl Emniyet Müdürlüğü olarak Aydın halkının mevcut huzur ve güven ortamı içerisinde sürdürmekte olduğu yaşantısının devamı için ilimizde meydana gelen suçların aydınlatılması, faillerinin yakalanarak adli mercilere sevk edilmesi, toplumun huzur ve güvenliğini bozmaya yönelik suçların oluşmadan önce önlenmesi amacıyla trafik, asayiş ve polis merkezi ekiplerimiz vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin temini için 24 saat kesintisiz hizmet vermektedir. Emniyet Müdürlüğü hizmetleri gündüz saatlerinde 50 ekip, gece 24: 00'ten sonra ise 25 ekiple yürütülmektedir. Emniyet Genel Müdürlüğünce ülke çapında yapılan istatistiki değerlendirmeler neticesinde ilimizin trafik ve asayiş suçlarının en az meydana geldiği can ve mal kaybının en az olduğu iller arasında yer aldığı belirtilmiştir" dedi.

Aydın halkının huzur ve güvenliğini daha üst seviyelere taşımak amacı ile çalışmalarının kesintisiz olarak devam ettiğini işaret eden Temel, "Bu kapsamda Aydın İl Özel İdaresi tarafından Emniyet Müdürlüğümüze tahsis edilen bütçe ile 5 adet minibüs, 7 kamyonet ve 6 adet binek olmak üzere toplam 18 aracın alım işlemleri tamamlanmıştır. Bu gün itibari ile merkez ve ilçe birimlerimize teslim edilerek hizmete girişleri sağlanacaktır. Söz konusu araçların hizmet filosuna katılımı ile suçla mücadelede daha etkin çalışmalar yürütülecektir" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Emniyeti Gücüne Güç Kattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement