Aydın Tümsiad, Oğuz Saygın'ı Aydınlılarla Buluşturdu - Son Dakika
Yerel

Aydın Tümsiad, Oğuz Saygın'ı Aydınlılarla Buluşturdu

Aydın Tümsiad, Oğuz Saygın\'ı Aydınlılarla Buluşturdu

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Aydın Şubesi, düzenlediği iki ayrı etkinlikte eğitimci yazar Oğuz Saygın'ı Aydınlılarla buluşturdu.
Saygın'ın sunumu öncesi Aydın TÜMSİAD'ın çalışmaları hakkında bilgiler veren TÜMSİAD Aydın Şube...

02.12.2013 09:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Aydın Şubesi, düzenlediği iki ayrı etkinlikte eğitimci yazar Oğuz Saygın'ı Aydınlılarla buluşturdu.

Saygın'ın sunumu öncesi Aydın TÜMSİAD'ın çalışmaları hakkında bilgiler veren TÜMSİAD Aydın Şube başkanı Nusret Ünal "2005 yılında kurulan derneğimiz yurt içinde 56 şubeyle yurt dışında'da 10 şubeyle faaliyet göstermektedir. Aydın Şubemiz 2010 yılında 29. şube olarak faaliyetlerine başlamıştır. KOBİ dediğimiz küçük ve orta ölçekli işletmelerimizi kurumsallaştırarak doğru adımlarla büyütmeyi hedefleyen bir iş adamları derneğiyiz. Bunu söylerken büyük işletmelerinde sağlam temeller üzerinde nesilden nesile güç kaybetmeden aktarılmasını sağlamanın da asli amaçlarımız arasında bulunduğunu belirtmek isterim. Kısaca meselemiz; ticari hayatımızda kaybettiğimiz güven, söz, ahde vefa gibi hasletlerimizin yeniden tesisine katkıda bulunmak ve Ülkemizdeki ve şehrimizdeki İş adamlarına Katma değer katmaktır. TÜMSİAD 2010 ve 2011 senelerinde AB KOBİ Haftası çerçevesinde düzenlenen etkinliklerde, katılan sivil toplum kuruluşları içerisinde birinci olmuş, bu konuda şimdiye kadar ülke sıralamasında aşağıda yer alan Ülkemizi de üst sıralara taşımıştır. Aydın şubemizde bu etkinliklerde TÜMSİAD şubeleri içerisinde ilk beşe girmeyi başarmıştır. Yine bu etkinlikler çerçevesinde Eğitim Ar-Ge komisyonumuzun organize ettiği etkinliğimize katıldığınız için çok teşekkür ediyorum" dedi.

TÜMSİAD Aydın Şubesi'nin desteğiyle düzenlenen ve eğitimci yazar Oğuz Saygın'ın konuşmacı olarak katıldığı programlarda katılımcılar sıra dışı anlar yaşandı. Oğuz Saygın'ın Aydın'da katıldığı ilk program Adnan Menderes Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi'nde gündüz gerçekleşti. Oğuz Saygın katılımcılara "Hedef Belirleme ve Sonuç Alma" konulu interaktif bir konferans verdi. Düzenlediği sıra dışı interaktif etkinlerle tanınan Oğuz Saygın, 600'ün üzerindeki dinleyici kitlesine neşeli ama akılda kalıcı bir sunum yaptı. Eğlenceli bir eğitim anlayışının benimsendiği konferans, bu konuda amacına ulaştığını gösterdi.

Oğuz Saygın'ın katılımıyla gerçekleşen programların ikincisi Aydın İl Kültür Merkezi Tiyatro Salonu'nda yapıldı. "Etkili İletişim ve İnsanları Tanıma Sanatı" konusunda Aydınlılara bilgiler aktaran Saygın, genel olarak ailelerin ilgi gösterdiği etkinlikte stand-up havasında bir sunum yaptı.

Oğuz Saygın'ın eğlenceli ama konuların özüne temas eden ve izleyenlerin de birebir dahil olduğu interaktif oyunları salondakilere unutulmaz anlar yaşattı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Tümsiad, Oğuz Saygın'ı Aydınlılarla Buluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement