Aydın Tümsiad'te Nusret Ünal Dönemi - Son Dakika
Yerel

Aydın Tümsiad'te Nusret Ünal Dönemi

Aydın Tümsiad\'te Nusret Ünal Dönemi

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Aydın Şubesi olağan genel kurulunda mimar Nusret Ünal, başkanlığa seçildi.

14.08.2013 16:59

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Aydın Şubesi olağan genel kurulunda mimar Nusret Ünal, başkanlığa seçildi.

TÜMSİAD Aydın Şubesi olağan genel kurulu geniş bir katılımla yapıldı. TÜMSİAD Aydın Şubesi'nin yeni dönem bütçesinin de ibra edildiği genel kurulda, yeni yönetim kurulu ve başkanın belirlenmesi için seçim yapıldı. Genel kurul sonucu katılan üyelerin tümünün oyunu alan mimar Nusret Ünal, Aydın TÜMSİAD'ın yeni başkanı seçildi.

Genel kurul sonunda bir teşekkür konuşması yapan Nusret Ünal, " Bu gün devralmış olduğumuz bu görevin bir hizmetkarlık olduğunun bilinci içerisindeyiz. Şubemizi bu günlere taşıyan bundan önceki kurucu yönetim kurulumuz ve değerli kurucu başkanımız Sayın Özcan Petekkata'ya şükranlarımızı sunuyoruz. Başta Aydın ekonomimiz olmak üzere, bölge ekonomimize ve iş adamlarımıza katma değerler üretmek için elimizden geleni yapacağız. Allah utandırmasın diyor ve yeni yönetim kurulumuza başarılar diliyorum" dedi.

Nusret Ünal başkanlığındaki TÜMSİAD Aydın Şubesi'nin yeni yönetimi ise şu isimlerden oluştu: Sezar Yüksel, Yüksel Yolçi, Ö. Hakan Çamlıca, İbrahim Gündeş, Serdar Ertuğrul, Kanat Ay Karul, Kutsi Küçükyörü ve Talat Çerçi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Tümsiad'te Nusret Ünal Dönemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement