Ayıntab Gazetesi 22 Yaşında - Son Dakika
Yerel

Ayıntab Gazetesi 22 Yaşında

Ayıntab Gazetesi 22 Yaşında

Gaziantep'te yayın hayatını sürdüren Ayıntab gazetesi 22.kuruluş yıl dönümünü kutladı.

29.08.2013 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te yayın hayatını sürdüren Ayıntab gazetesi 22. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Ayıntab Gazetesi'nde görkemli bir kokteyl ile kutlanan 22. yaş gününe yoğun ilgi gördü. Gaziantep basın sektörünün bir aile olduğu vurgusunun ön plana çıktığı kutlamada Ayıntab Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Ökkeş Sabah, 22. yaş günü pastasını Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Osman Toprak ve Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Murat Ay ile birlikte kesti.

Yaklaşık bir yıl önce Ökkeş Sabah tarafından devralınan Ayıntab Gazetesi, 22 yıldan bu yana düzenli olarak yayın yapan ve Gaziantep basın camiasında önemli bir yere sahip. Doğru ve tarafsız haberciliği ön planda tutulduğu Ayıntab Gazetesi, gerek okuyuculardan gerekse de basın sektöründe öne çıkmış isimlerden övgü dolu sözler alıyor.

Kutlamaya katılan Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin'in Ayıntab Gazetesi'nden övgüyle bahsederek, "Ayıntab Gazetesi öncelikle köklü bir gazete. 22 yıllık geçmişi bulunan bu gazetenin son bir yıl içinde ciddi işlere imza atması Gaziantep açısından son derece olumlu bir gelişmedir. Gazeteciler toplumlarda bir yol göstericidir. Bu anlamda düşündüğümüzde gazetelerin toplumu doğru bilgilendirmesi demek, onları doğru yönlendirmesi demektir. Ayıntab Gazetesi yakaladığı bu çizgide devam ettiği sürece daha büyük başarılara imza atacağından hiç şüphe yok. Ben, yayın hayatında Ayıntab Gazetesi'ne başarılar diliyorum ve 22. yaşlarını kendileriyle birlikte kutlamaktan büyük onur duyuyorum" dedi.

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Murat Ay ise gazetenin yakaladığı çizgiden Gaziantep halkının memnun olduğunu dile getirerek, "22 yıllık geçmişi bulunan bir gazetenin doğru işler yapması ve kente katkı sağlayacak işlere imza atması son derece sevindirici bir durumdur. Cemiyet adına bir meslektaşımızın 22 yıllık bir gazeteye vizyon katmış olduğunu görmek bizleri onurlandırıyor. Gazeteciliğin kalınması açısından doğru, ilkeli ve tarafsız habercilik anlayışı son derece önemlidir. Ayıntab Gazetesi'nin de bu kriterlere uygun olarak yayın hayatını sürdürdüğünü görüyoruz ve kendilerini kutluyoruz. Ayıntab Gazetesi'nin 22. Yaş gününü kutluyor ve kendilerine yayın hayatında başarılar diliyorum" diye konuştu.

Ayıntab Gazetesi'nin içi boş bir gazete olmadığını ve okunduğunu söyleyen AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Osman Toprak ise, "Ayıntab Gazetesi, Gaziantep halkı tarafından okunan bir gazete haline geldi. Zaten köklü bir gazete ve 22 yıllık bir geçmişi bulunuyor. Tutarlı olmayan bir gazetenin 22 yıl ayakta kalması zaten büyük bir mana ifade ediyor. Ancak son 1 yıl içinde önemli bir ivme kazanan Ayıntab Gazetesi, inanıyoruz ki doğruları yazmaya devam edecek ve Gaziantep'te okunmaya devam edecektir. Ayıntab Gazetesi'ne nice yaş günleri ve başarılar diliyorum. Ayrıca Ayıntab Gazetesi çalışanlarını Gaziantep basın camiasına katkılarından dolayı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayıntab Gazetesi 22 Yaşında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement