Aytaç'ın Çankırı'daki Et Üretim Tesisi - Son Dakika
Yerel

Aytaç'ın Çankırı'daki Et Üretim Tesisi

Aytaç\'ın Çankırı\'daki Et Üretim Tesisi

AK Parti Çankırı Milletvekili Filiz: "Fabrika kısa bir süre içerisinde tekrar üretime başlayacak"

05.09.2013 22:51

AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, Aytaç'ın Çerkeş ilçesinde bulunan et üretim tesisinin kısa bir süre içerisinde tekrar üretime başlayacağını söyledi.

Filiz, Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde Aytaç'a ait et üretim tesislerinde bir süredir işçilerin maaşlarını alamadıklarını gerekçe göstererek üretimi durdurmasına ilişkin AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Fabrikada üretimin durmasının ardından durumu Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'a ilettiğini belirten Filiz, "Sayın Bozdağ da durumu Sayın Başbakanımıza bildirdi. Fabrikanın üretime devam etmesi için Başbakanımız talimat verdi. Bunun üzerine biz de BİM ve Ülker grubuyla görüşmeler yaptık. Görüşmeler sonuç verdi. Yimpaş Holding, Ülker ve BİM anlaşma sağladı. Bugün imzalar atıldı" diye konuştu.

Yimpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Uyar ile görüştüğünü ifade eden Filiz, fabrikanın kısa bir süre içerisinde tekrar üretime başlayacağını belirterek, "Tesis, yılda 7 bin 500 ton et işleme kapasitesine sahip. Üretimin durmasının ardından ortaya çıkan mağduriyet bu sayede ortadan kalkacak" dedi. - Çankırı

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aytaç'ın Çankırı'daki Et Üretim Tesisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement