Ayvalık'taki Otellerde Denetim - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ayvalık'taki Otellerde Denetim

26.04.2012 18:20

Ayvalık ilçesindeki otellerde yapılan denetimlerde 7 otelde son kullanma tarihi geçmiş tavuk eti ürünleri bulundu.

Ayvalık ilçesindeki otellerde yapılan denetimlerde 7 otelde son kullanma tarihi geçmiş tavuk eti ürünleri bulundu.

İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yetkililerinin yaptığı denetimlerde 7 otele, bin 187'şer TL idari para cezası kesildi.

Kaymakam Nihat Nalbant, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ayvalık turizmine zarar verecek şahsa veya kuruma izin vermeyeceklerini belirterek, denetim sonuçlarına göre gerekenin yapıldığını söyledi.

Kimsenin Ayvalık'ın adını kötü çıkarmaya hakkı olmadığını ifade eden Nalbant, "Ayvalık turizmine zarar verecek şahsa ve kuruma ben de izin vermem. Belediye başkanlarımız da izin vermez. Kimsenin Ayvalık'ın adını kötü çıkarmaya hakkı yok. Kararlıyım. Asla kimsenin marka olması yolundaki girişimimizi, irademizi baltalamasına müsaade etmeyiz" dedi.

- BALIKESİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ayvalık'taki Otellerde Denetim - Son Dakika


Advertisement