Ayvalıklı Engelliler Bahar Şenliğinde Buluştu - Son Dakika
Yerel

Ayvalıklı Engelliler Bahar Şenliğinde Buluştu

Ayvalıklı Engelliler Bahar Şenliğinde Buluştu

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde engelliler, Özel Ayvalık Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından düzenlenen Bahar Şenliği’nde buluştu.

17.05.2016 17:37

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde engelliler, Özel Ayvalık Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından düzenlenen Bahar Şenliği'nde buluştu.

Ayvalık'ın Sahilkent Mahallesi sınırları içinde bulunan Şirinkent mevkiindeki Yörük Mehmet'in Yeri'nde gerçekleşen Bahar Şenliğine; Ayvalık Belediye Başkan Yardımcısı Gökay Bacan, Gömeç Belediyesi temsilcileri, Ayvalık Belediyesi Zihinsel Engelliler Okulu bünyesindeki engelliler, Birlik Ortopedik Engelliler Derneği Genel Merkezi bünyesindeki engelliler ve engelli aileleri katıldı.

Özel Ayvalık Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kurucusu Fikri Can Kocaman'ın öncülüğünde gerçekleşen şenliklerde engelliler merkezin hazırladığı yiyecekleri afiyetle yerken, müzik eşliğinde dans edip, oyun ekipmanlarında da gönüllerince eğlendi.

Engellilerin; halat çekme, mendil kapmaca gibi çocuk oyunlarını da büyük bir heyecanla oyandıkları şenlikte konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Gökay Bacan, Ayvalık'ın engellilerin şanslı olduğunu ve ilçede yaşayan engellilerin eğitim ve rehabilitasyonlarının emin ellerde olduğunu kaydetti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalıklı Engelliler Bahar Şenliğinde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement