Bahattin Tatış Ödülleri Sahiplerini Bulacak - Son Dakika
Yerel

Bahattin Tatış Ödülleri Sahiplerini Bulacak

Bahattin Tatış Ödülleri Sahiplerini Bulacak

İzmir Özel Türk Koleji, merhum eğitimci ve kurucusu Bahattin Tatış’ın değerlerini ve ilkelerini yaşatmak amacıyla ilkini 2011 yılında gerçekleştirdiği Bahattin Tatış-Yarınlarda Var Olmak Ödülleri’nin 5.’sine hazırlanıyor.

07.10.2015 13:10

İzmir Özel Türk Koleji, merhum eğitimci ve kurucusu Bahattin Tatış'ın değerlerini ve ilkelerini yaşatmak amacıyla ilkini 2011 yılında gerçekleştirdiği Bahattin Tatış-Yarınlarda Var Olmak Ödülleri'nin 5.'sine hazırlanıyor.

İzmir Özel Türk Koleji'nin kurucusu, eğitimci, matematik öğretmeni merhum Bahattin Tatış'ın değerleri ve ilkelerini yaşatmak, farklı alanlarda başarı gösteren kişileri yeni nesillerle tanıştırmak, onların yeni nesillere örnek olmasını sağlamak, başarılarını bir kere daha taçlandırmak ve kendi ifadesiyle "yarınlarda var olmak" için düzenlenen Bahattin Tatış-Yarınlarda Var Olmak Ödülleri töreninin bu yıl 5.si gerçekleştirilecek. İki yılda bir değişen Bahattin Tatış-Yarınlarda Var Olmak Ödülleri Seçiciler Kurulu'nda 2015 ve 2016 yıllarında Prof. Dr. Atilla Silkü, Stratejik İletişim ve Kurum İtibarı Yönetimi Uzman Salim Kadıbeşegil, İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Filiz Serper Eczacıbaşı, işadamı Deniz Barçın, İzmir'i Sevenler Platformu Başkanı Sancar Maruflu, Opera Sanatçısı, İzmir Devlet Opera ve Balesi eski Müdürü ve İTK Mezunları Derneği Başkanı Aytül Büyüksaraç ile İTK Büyükçiğli Kampüs ve İTK Mezunları Derneği Başkan Yardımcısı İpek Deniz görev yapacak. Törenle ilgili olarak duygularını dile getiren Büyüksaraç; "Bizim hedefimiz Bahattin Bey'den aldığımız bayrağı gururla taşımak ve daha ileriye götürmek. Örnek bir insan olan Bahattin Tatış adına düzenlediğimiz ödül törenimizde bu yıl da seçiciler kurulu üyelerimizin hassasiyeti, ön görüsü ve objektif bakış açısıyla geleceğe ışık tutacak bugünün üstün değerlerini ödüllendireceğiz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bahattin Tatış Ödülleri Sahiplerini Bulacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement