Bakan Güllüce, ARÜGEM Standını Gezdi - Son Dakika
Yerel

Bakan Güllüce, ARÜGEM Standını Gezdi

Bakan Güllüce, ARÜGEM Standını Gezdi

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, ARÜGEM tarafından Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen kermesin açılışını yaptı.

10.03.2014 18:15  Güncelleme: 18:38

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 7 Mart 2014 Cuma günü Ardahan'a gelerek çeşitli ziyaretlerde bulundu. Bakan Güllüce'yi Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz, Vali Yardımcıları Kadir Taner Eser ve Deniz Pişkin, İl Jandarma Komutanı Şefaattin Serten, İl Emniyet Müdürü Oktay Bulduk, İlçe Kaymakamları, kurum müdürleri ve vatandaşlar karşıladı.

Bakan Güllüce, Ardahan Halk Eğitim Müdürlükleri ve Ardahan Üniversitesi Gençlik Eğitim Merkezi (ARÜGEM) tarafından "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla Ardahan Valiliği bahçesinde düzenlenen kermesin açılışını da yaptı. Bakan Güllüce kermesteki stantları gezerek, yöresel yiyecekleri ve ürünleri yakından inceledi. Burada bir konuşma yapan Bakan Güllüce, "Bizim topraklarımızın adı Anadolu... Düşünün ki vatanımızla ana kelimesini özdeşleştirmişiz. Biz de kadın bu kadar ulvi, yüce ve değerlidir." diyerek, 8Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. Ayrıca Bakan Güllüce ve beraberindeki protokol üyeleri ARÜGEM tarafından açılan standı gezdi. Daha sonra Bakan Güllüce, stanttaki yetkililerle hatıra fotoğrafı çektirdi. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bakan Güllüce, ARÜGEM Standını Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement